Resimde olmayıp da kılıç ustası olanlar da olabilir. Hepsini çizemez sonuçta ama resimdekiler kılıç ustasıymış. Oda öyle diyor. He, ben Oda'nın söylediklerine de güvenmiyorum artık. Üçkağıtçının teki.
OP'ta meteor indiriyorsun şehir ortasına bir kişi bile ölmüyor, Naruto sandın herhalde bu seriyiAdam meteor indiriyor. Kılıcıyla kesik atıp ne yapacak. Almamaları doğru bir karar olmuş.
Ahahah bu çok acımasızca olmuş ama ya ben bile videoda bu kadar gömmedim hachi bile var orada. Roger var bana birşeyler oluyor @RedTeroR @Densetsu no SamuraiShanks kılıc ustası değil diyenlere gelsin
Oda : "The line-up of swordsmen! When they cut, it really hurts!!"
En güçlü demiyor en haşin bakışlı, en kıvrak hareketli diyor Mihawk için kelime oyunu oynamaBu seri kılıç ustalarının serisi değil kk kılıçustası ama değil ulan yaaaa
Hacci kılıç ustası mı Roger da sadece öyle değil. Bariz oradan bir kaç ismin hatrına bir şey dememiş Oda.Niye tıraş la Oda'nın yazmadığı romandan konuşup duruyorsun onaylamış işte xD
Kıtalar arası niyet okuyor Reis. Bu yeteneğini hava savunma sistemlerinde kullansak s400'e gerek kalmazdı, dolar da bu kadar çıkmazdıHacci kılıç ustası mı Roger da sadece öyle değil. Bariz oradan bir kaç ismin hatrına bir şey dememiş Oda.
Oda çizmemiş ciddi tıraş.
Bu yoruma yüzdeyüz katılıyorum,işine nasıl gelirse öyle bazı şeyleri on numara kıvırıyor.Resimde olmayıp da kılıç ustası olanlar da olabilir. Hepsini çizemez sonuçta ama resimdekiler kılıç ustasıymış. Oda öyle diyor. He, ben Oda'nın söylediklerine de güvenmiyorum artık. Üçkağıtçının teki.
Ciddi diyorum ya. Zaten King'de bazı şeyler şekillendi. King'in havada yaptıkları kılıç düellosuna girmiyormus mesela. Yani bu düello olayı harbi başınıza ağrıtacak.Kıtalar arası niyet okuyor Reis. Bu yeteneğini hava savunma sistemlerinde kullansak s400'e gerek kalmazdı, dolar da bu kadar çıkmazdı
Oda Kf'deki antizorocu ve antikılıççı timi kendi elleriyle öldürmüş. Oha bu ne ? Biz bile bu kadar gaddar olmadık.İsimler çok dandik yahu beğenmedim hayalimdeki gibi değil.Bandanalı şekle o isim olmuş mu şimdi insan Shanks Mihawk gibi karizmatik isimler bekliyor.
Ahahah bu çok acımasızca olmuş ama ya ben bile videoda bu kadar gömmedim hachi bile var orada. Roger var bana birşeyler oluyor @RedTeroR @Densetsu no Samurai