Vasıfsız
sen yine soguma, mutlaka gucludur Smoothie. Wano da Big Mom i goreceksek yaninda yenilmeyen tek tatli komutani olarak Smoothie yi getirir diye dusunuyorum. Zoro ile vs si de olur belki de potansiyelini gormus oluruz.Şu kadını seviyordum, o kadar vasıfsızlığına rağmen soğumadım. Ta ki bunu okuyana kadar.
Wano şuan bile epey kalabalık Smoothie gelse bile işlenmeye fırsat bulamayabilir.Oda WCI'da göstermediyse vardır bir bildiği. Wano'ya gelip şovunu yapacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum. Muhtemelen Big Mom ile berbaber gelecek. Soğumamak için uğraşıyorum, ama çok zor. Hala direniyorum.sen yine soguma, mutlaka gucludur Smoothie. Wano da Big Mom i goreceksek yaninda yenilmeyen tek tatli komutani olarak Smoothie yi getirir diye dusunuyorum. Zoro ile vs si de olur belki de potansiyelini gormus oluruz.
Belki o gelene kadar bazı karakterleri aradan çıkarır Oda. En sona güçlüleri bırakırsa o zaman işleme fırsatı doğar. Hala bir umudum var.Wano şuan bile epey kalabalık Smoothie gelse bile işlenmeye fırsat bulamayabilir.
Vardı ama sanırım.Animede 868. bolum deki Smoothie sahneleri baya guzel Manga da yoktu bu sahneler diye hatirliyorum.
Yanlis hatirliyor olabilirimVardı ama sanırım.