OP'de kendisi gibi başka bir hatun kişilik yok. En karizma kadın karakter. Duruşunda asalet var bir kere.
Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince
Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince
Bu schi dediğimiz adamları yonko tayfalarında paspas yapacak da değiller sadece dahil değiller bu gruplara. Luffy'nin yonko seviyesinde olup olmaması mühim değil kaptanı kıyaslamıyoruz. Ancak seride biza gösterilen kadarıyla sıfatın gerektirdiği her şeyi yapmıyor karakterler. O yüzden ts zoro pekala mihawk'ın yaptıklarının gördüğümüz kadarını yapardı diyorum. Şimdi değiştirecek olursak, yc olmasına karşın sıfatının gereğini yapmasını da geçtim, 3 kumandandan biri olması vs'yi garantileyeceği anlamına gelmiyor, pekala süpernovalara tokatlanacaktı bu adamlar. O yüzden Hancock bu eklem bacaklıyı narenciye sıkacağı yapar.YC tayfa içi denge ama Yonkou tayfaları içindeki denge. YC dediğimiz şey Yonkou Commander. Senin verdiğin örnekte ise Luffy Yonkou seviyesinde değil şimdilik, Katakuri'yi zar zor yendi. Bu yüzden Luffy YC1 deriz ama Zoro YC1 değil. Bu Arc King'i yenerse YC1 deriz Zoro'ya. Mihawk ile ilgili olarakta Shanks'ın sağkolu (şimdilik teori olsada) diyenler var. Gerçekten öyleyse Mihawk'ta YC1'dir.
Ts öncesi olan çoğu vc anlamını yitirdi. Mihawk'ın ne yaptıysa sadece ts öncesi yaptı. Zoro Mihawk'ın yaptıklarını yapardı diyorsun. Peki Zoro = Mihawk diyebilir misin?Bu schi dediğimiz adamları yonko tayfalarında paspas yapacak da değiller sadece dahil değiller bu gruplara. Luffy'nin yonko seviyesinde olup olmaması mühim değil kaptanı kıyaslamıyoruz. Ancak seride biza gösterilen kadarıyla sıfatın gerektirdiği her şeyi yapmıyor karakterler. O yüzden ts zoro pekala mihawk'ın yaptıklarının gördüğümüz kadarını yapardı diyorum. Şimdi değiştirecek olursak, yc olmasına karşın sıfatının gereğini yapmasını da geçtim, 3 kumandandan biri olması vs'yi garantileyeceği anlamına gelmiyor, pekala süpernovalara tokatlanacaktı bu adamlar. O yüzden Hancock bu eklem bacaklıyı narenciye sıkacağı yapar.
Gücü neydi ki ablamızın?Bi gücünü salsa yer gök inler ama Oda en beklenilmedik tayfayı en belalı tayfa yapacakken eze eze ezme haline getirdi
Heybetini gizli tuttuğu yeter yiğidin.Kim dayak yiyecek Yamato'mu,kınlardan bir kaç şanssız kişi mi ? Yoksa Law mu xd.Dönüşü muhteşem olacak, muhtemelen başkentte Kaido'nun gelmesini bekliyor. Planı vardır