Bunu 2 hafta kullan eskiye dön olmadı.Kaptan olarak sana ilk dersim sağ-solu öğretmek olacak.Hadi yine iyisin.
Bilemedim reis. Çörekçi iyi diyenler de var. Tam karar veremedim.![]()
Son düzenleme:
Bunu 2 hafta kullan eskiye dön olmadı.Kaptan olarak sana ilk dersim sağ-solu öğretmek olacak.Hadi yine iyisin.
Bilemedim reis. Çörekçi iyi diyenler de var. Tam karar veremedim.![]()
Fark etmez reyiz... Sonuçta Zoro bir sağ koldan çok daha fazlası...Kaptan olarak sana ilk dersim sağ-solu öğretmek olacak.Hadi yine iyisin.
![]()
Akşama dönerim diyordum.Bunu 2 hafta kullanan eskiye dön olmadı.
Oooo reis artık sağ sol kol diyebiliyoruz. Sen hızlı öğreniyorsun hee.Fark etmez reyiz... Sonuçta Zoro bir sağ koldan çok daha fazlası...![]()
Sen bilirsin eskisi daha güzel geliyor kulağa tabii alıştığımız için de öyle diyor olabilirimAkşama dönerim diyordum.
Oooo reis artık sağ sol kol diyebiliyoruz. Sen hızlı öğreniyorsun hee.![]()
Bir sağ koldan daha fazlası dedim ya reyiz sjjsjss Neyse eski nicke geri mi döneceksin...?Oooo reis artık sağ sol kol diyebiliyoruz. Sen hızlı öğreniyorsun hee.![]()
Sen de Çörekçi diyorsun....Sen bilirsin eskisi daha güzel geliyor kulağa tabii alıştığımız için de öyle diyor olabilirim![]()
Bilemedim ya, ama tahminen dönüş olacak. Çörekçi bir başkaymış.Bir sağ koldan daha fazlası dedim ya reyiz sjjsjss Neyse eski nicke geri mi döneceksin...?![]()
Bence de çörekçi yap daha iyiBilemedim ya, ama tahminen dönüş olacak. Çörekçi bir başkaymış.![]()
Çörekçi daha iyi ama sade Luffy de hoş duruyor.Sen bilirsin tabiiSen de Çörekçi diyorsun....
Bilemedim ya, ama tahminen dönüş olacak. Çörekçi bir başkaymış.![]()