Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Pudding

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 55 63.2%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 32 36.8%

  • Kullanılan toplam oy
    87

Charlotte Pudding
(Shārotto Purin), Charlotte Ailesi'nin 35. kızı ve aynı zamanda Koca Ana Korsanları'nın bir üyesidir. Üç Göz-insan melezidir. Kakao Adası'ndaki "Karamel" isimli kafenin sahibidir.

Pudding, Vinsmoke ve Charlotte Aileleri arasındaki politik bağların oluşması için Vinsmoke Sanji ile sözlenmiştir. En başta Hasır Şapka Korsanları'nın düşmanı olsa da, daha sonradan Sanji'ye aşık olmuş ve Hasır Şapka Korsanları'nın adadan kaçmasına yardım etmiştir.

Görünümü

Pudding yuvarlak ve rengi kızıla çalan gözleri olan, büyük göğüslü ve belirgin dudaklara sahip genç bir kızdır. Boyu kısadır. 180 boya sahip Sanji'nin yanında küçük kalmaktadır. Açık kahverengi saçları vardır. Saçlarını genelde arkadan iki ayrı yöne bakacak şekilde bağlar. Saçının bir perçemini alnındaki üçüncü gözünü kapatmak için kullanır.

Pudding'in saçları Balıkadam Adası Arkı'ndaki ilk görünümünde yandan at kuyruğu şekilde bağlanmış olarak görülmüştür. Bu görünümünde üçüncü gözü de açık bir şekilde ortadaydı. Üzerine pembe renkte bir bluz, bacakları pofuduk olan bordo renkte bir tulum giymişti. Belinde turuncu renkte bir korse ve ayaklarında kırmızı renkte ayakkabılar vardı. Vito'nun gösterdiği resimde üzerinde çiçek desenleri olan mavi renkte bir elbise giydiği görülmüştür. Hasır Şapka Korsanları ile Kakao Adası'ndaki ilk karşılaşmalarında üzerinde kenarları fırfırlı olan açık mor renkte bir gömlek ve bacak kısımları pofuduk olan yine açık mor renkte bir pantolon giymişti. Düğün esnasında üzerinde beyaz renkte bir gelinlik vardı ve saçlarının iki yanına güller takmıştı. Pasta yapımı için Kakao Adası'na geri döndüğü zaman aşçı kıyafetleri giymeyi tercih etmiştir. Kafasına bir aşçı şapkası takmış, altına da diz hizasında siyah renkte bir etek giymiştir. Sanji'den ayrıldığı zaman ise sırtına bir pelerin geçirmiştir.

Kişiliği

Pudding çocukluk zamanlarında üçüncü gözü yüzünden sürekli hor görülmüş ve aşağılanmıştır. Annesi bile onun üçüncü gözünden rahatsız olduğu için saçları ile gözünü kapatmasını emretmiştir. Annesinin zalim davranışları yüzünden kendisini onun kuklası gibi hissetmeye başlamış ve onun emirlerine karşı gelememiştir. Aslında Pudding son derece ürkek, hassas ve çekingen biridir. Ancak üstün rol yapma yeteneği sayesinde kendini farklı biri gibi gösterir. Üçüncü gözü yüzünden güçlü bir aşağılık kompleksine sahiptir.

Charlotte Pudding: Bu şekilde sayısız kişiyi kandırdım!
Vinsmoke Sanji: Sen de bu kandırdığın kişilerden misin, Pudding-chan?
-Sanji ve Pudding

Pudding, Sanji'nin onun üçüncü gözü hakkında söylediği güzel şeyleri duyduğu anda duygusal bir moda girmiş ve sahici gözyaşları dökmeye başlamıştır. Pudding'in gerçek kişiliği ilk olarak burada kendini göstermiştir. Bu duygu karmaşası yüzünden annesinin kendine verdiği Sanji'yi öldürme emrini yerine getirememiştir. Pudding, Sanji'ye onu ve daha birçok insanı kandırdığını söylediği zaman Sanji, kandırdığı kişilerden birinin aslında kendisi olduğunu belirtmiştir.

Sanji'nin iyiliğinden sonra Pudding'de "düzensiz kişilik bozukluğu" baş göstermiştir. Sanji'nin etrafında olduğu zamanlarda kişiliği sürekli ondan nefret eden ve ona aşık olan tarafları arasında gidip gelmiştir. Bu gidip gelmeler Pudding'in bile kafasını karıştırmış, kendine kendine neden duygularını kontrol edemediğini sormuştur. Pudding, Sanji inanılmaz bir şey yaptığı zaman hemen kıpkırmızı olur, hatta bazı durumlarda burnu bile kanar. Bir zaman sonra Sanji'nin endişelerini bile paylaşmaya başlamıştır. Charlotte Katakuri ile dövüşen Monkey D. Luffy ve Charlotte Oven'ın öldürmeye çalıştığı Charlotte Chiffon için endişelenmiştir.

Pudding'in rol yapma yetenekleri sayesinde kimseye göstermediği karanlık bir tarafı vardır. Annesinin Vinsmoke Ailesi'ni katletme planı doğrultusunda Sanji'yi ona aşık olduğuna inandırmış ve onun aklının karışık olmasını kendi çıkarına kullanmıştır. Ayrıca Hasır Şapkaları sanki gerçekten de Sanji'yi kurtarmaya çalışıyormuş gibi yaparak kandırmıştır. Düşmanları ile alay etmeyi ve onları aşağılamayı çok sever. Aynısı kendisine yapıldığı zaman söylenenleri duymazdan gelir. Sadist dürtülere sahip olduğu söylenebilir. Düşmanlarına fiziksel ve zihinsel açıdan eziyet çektirmeyi sever. İnsanların kendilerinden nefret ettiğini düşündüğü için, sadece kötü tarafını ortaya çıkardığı zaman üçüncü gözünü açar.

Görünüşe göre Pudding'in etrafta çok bilinen bir tür "iyi kız" imajı vardır ve Pudding de bu imajı korumaya çalışır. Şeytani tarafını öğrenenlerin hafızalarından bunu siler. Pudding aslen tam bir erkek düşmanı olan, ağır feminist bir kızdır. Erkekleri basit yaratıklar olarak görür ve iki damla timsah gözyaşı ile onları kandırmanın çok kolay olduğunu düşünür. Sanji'yi de aynı yöntemle kandırmıştır. Ayrıca Sanji'nin dayaktan şişmiş suratını görünce aslında iğrenmiş, ancak bunu Sanji'ye belli etmemiştir. Daha sonra onun şişmiş suratı ile alay etmiş ve onun prens olmaya uygun biri olmadığını söylemiştir. Sapıkça davranışlardan nefret eder. Sanji'nin sapıklıktan burnu kanadığı zaman içindeki onu öldürme isteği daha da alevlenmiştir.

Pudding ailesi etrafta olmadığı zaman diğer insanlara karşı oldukça iyidir. Bu aslında onun gerçek kişiliği gibidir. Zira Pudding ilk gösterildiği zaman oldukça iyi yürekli bir kız profili çizmiştir. Gelişen olaylardan sonra gerçek anlamda Sanji'ye aşık olmuş ve onunla evlenmek istemiştir. Ancak onun tayfasını geri alma istediğini anlamış ve ona bu konuda yardım etmiştir. Sanji'nin durumunu anladıktan sonra evliliklerinin bir cehennem olmasına izin vermeyeceğini söylemiştir. Pudding bu iyi kişiliğini genelde insanları güvenini kazanmak için kullanır.

Yetenek ve Güçleri

Pudding rol yaparak insanları kandırmak konusunda uzmandır. Olayları çok güzel bir şekilde dramatize eder. Sırf bu yüzden annesinin en gözde çocuklarından biri olmuştur. Seçilen hedefe göre bir kişilik geliştirir ve kurbanının hassas olduğu noktalardan onu yakalar. Genelde masum, hafif şapşal ve tamamen iyi yürekli bir insan profili çizer. Bu yeteneği sayesinde Totto Land halkı bile onun gerçek yüzünü bilmez. Hatta Nami ve Sanji gibi zeki kişiler de Pudding'in aslında nasıl biri olduğunu anlayamamıştır. Sadece ailesi Pudding'in gerçekte kim olduğunu bilir. Erkeklere karşı genelde güzelliğini kullanır ve onları aldatır. Bu sayede Sanji ve Brook'u hemen etkisi altına almıştır. Bu yöntem sadece tanımadığı kişilere karşı tedbiri elden bırakmayan Pedro'ya karşı işe yaramamıştır. Pudding istediği zaman içten bir şekilde ağlayabilir. Ayrıca yüz taklidini çok iyi yapar.

Pudding'in bir Üç Göz-insan melezi olduğu için gerçek gücünü uyandırdığı zaman kitabeleri deşifre edebileceği söylenmiştir. Ancak safkan olmadığı için bunu yapamama ihtimali de vardır. Pudding buna ek olarak üçüncü gözünü karşısındakine psikolojik travma yaşatmak için de kullanır. Üçüncü gözünü Sanji'ye gösterip onu şaşırtarak açık yakalamak ve onu öldürmek istemiştir. Ayrıca üçüncü gözünden kaynaklı mıdır bilinmez, çok keskin bir görüş yeteneği bulunmaktadır. Kimsenin farkına varamayacağı hızda hareket eden Sanji'nin Oven'a vurduğunu görebilmiştir.

Pudding'in rotacılık bilgileri de vardır. Kakao Adası'na gelen Hasır Şapkalar için kafasından bir harita çizmiştir. Ayrıca Yeni Dünya'daki rota belirleme yöntemini bilir.

Güçlü bir iradeye sahiptir. Linlin'in Haoshoku Haki patlamasına maruz kalmasına rağmen bayılmamıştır.

Aşçılık Yetenekleri
Pudding özellikle çikolata yapımı konusunda bir uzmandır. Luffy ve Tony Tony Chopper onun kafesindeki çikolatanın tadına karşı konulamayacağını söylemiştir. Pudding'in söylediğine göre yaptığı çikolata yeni bir tariftir. Yine kendisinde göre çikolata yapmaktaki yeteneği Totto Land'daki bilinen en iyi şef olan Koca Ana Korsanları'nın baş şefinden bile daha iyidir.

Şeytan Meyvesi
Pudding, Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi olan Memo Memo no Mi'yi yemiştir. Gücü sayesinde insanların anılarını film şeridi şeklinde kafalarından çıkarabilir ve anıların üzerinde istediği gibi oynayabilir. Var olan anıları silebilir ve onların yerine aslında hiç yaşanmamış anılar koyabilir. Odasında bir sürü anı şeridi vardır. Bu sayede ihtiyaç duyduğu zaman hedefindeki kişilerin anılarını değiştirebilir.

Silahları
Pudding, bir altıpatlar türü olan 36 Kalibrelik Walker taşır. Mermi olarak de yüksek delici etkiye sahip şeker kaplı kurşunlar kullanır. Bu kurşunlar o kadar güçlüdür ki, Vinsmoke Ailesi'nin zırhlı iskeletlerini bile delebilir. Pudding bu silahı ile düğün esnasında Sanji'yi öldürmeye çalışmış, ancak başarılı olamamıştır.

Hasır Şapkalar tarafından tehdit edildiğini hissettiği zaman kendini korumak için bir mutfak bıçağını eline almıştır. Ayrıca çocukken kendisine zorbalık yapan diğer çocukları da bıçak kullanarak yaralamıştır.

Ek Bilgiler

- Pudding'in adı süt ile yapılan bir tatlı olan pudingden gelmektedir. Pudding adı, Charlotte Ailesi ve Koca Ana Korsanları'nın yiyecek tabanlı teması ile uyumludur.

- Pudding, Sanji'nin iyiliği sayesinde taraf değiştirmiş üçüncü karakterdir (Diğerleri Gin ve Viola)

- Pudding, Hasır Şapkalar'dan birine aşık olmuş ikinci karakterdir (Diğeri Boa Hancock)

Künye

Adı: Charlotte Pudding
Okunuşu: Shārotto Purin
İngilizce Adı: Charlotte Pudding
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 651, Anime 571
Bağlantıları: Koca Ana Korsanları, Charlotte Ailesi
Unvanları: Çikolatacı, Kafe Sahibi, Korsan
Yaşadığı Yer: Kakao Adası
Yaşı: 16-17
Durumu: Canlı
Doğum Günü: 25 Haziran

Şeytan Meyvesi
Adı:
Memo Memo no Mi (Tr. Anı Anı Meyvesi, İng. Memo-Memo Fruit)
Anlamı: Anı
Türü: Paramecia

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Charlotte_Pudding
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık