Kadın korkusundan sadece bakışmakla yetiniyor, el süremiyor Kid reise. 3-5 bölüme Kaido yenilince "ee bana müsade, ben kalkayım artık" deyip evine dönecek.Big Mom'u yendiler de haberim yok sanırım. :d
Kadın korkusundan sadece bakışmakla yetiniyor, el süremiyor Kid reise. 3-5 bölüme Kaido yenilince "ee bana müsade, ben kalkayım artık" deyip evine dönecek.Big Mom'u yendiler de haberim yok sanırım. :d
Bir yonkounun akıbeti bu olacak deseler seriyi o anda bırakırdım herhalde. Ama artık çok geç. Şaka maka koskoca yonkouyu araya kaynatacak herif. Güler misin ağlar mısın ? :/Of panelde araya kaynayıp gidecek.
Ağlarım ben.Bir yonkounun akıbeti bu olacak deseler seriyi o anda bırakırdım herhalde. Ama artık çok geç. Şaka maka koskoca yonkouyu araya kaynatacak herif. Güler misin ağlar mısın ? :/
Roger kaçıyordu ama Kid yenecek.@Mercury Kara kara düşünürken kameralarımıza yakalandı.
Mihawk çok güçlü olacak ama koca ana gibi imajda şahin oğlanı olacak deseler bırakır mıydın ?Bir yonkounun akıbeti bu olacak deseler seriyi o anda bırakırdım herhalde. Ama artık çok geç. Şaka maka koskoca yonkouyu araya kaynatacak herif. Güler misin ağlar mısın ? :/
Op bırakılır arşivcilik bırakılmaz be kardeşimmm..Ağlarım ben.
Bak burada bir şeyden bahsedeceğim, Op arşivime baktığımda, kek arc başladığında Op arşivlemeyi bırakmışım, ironik değil mi? :d