Ohağğğğ2. İpucu
2x64
Brook'un Carmel'in resmini yok etmesiydi en çok zarar veren.şu zamana kadar Bigmoma en çok zarar veren şey Sanjinin pastasıydı . Kid law filan hikaye ...
Adamlar balık adam ve Jinbei'yi denizde durdurmak cidden çok zor. Big Mom felan ve üst düzey adamlarının hepsi de meyveli. Yani denizde bu adamları yenmek demiyorum durdurmak, kaçmalarını engellemek imkansız gibi bir şey eğer ki üst düzey deniz altında hareket eden adamın yoksa ki yok gördüğümüz gibi.Brook'un Carmel'in resmini yok etmesiydi en çok zarar veren.
Hem pasta Koca Ana'ya nasıl zarar verdi? Sözde pasta Koca Ana'yı bayıltmayacak mıydı? Onun yerine kendine gelmesini sağladı, sonra Koca Ana kendine geldi ve en son Güneş Korsanlarını denize gömme yolundaydı. Jinbei o cehennemden nasıl çiziksiz çıktı orası plot armor mu oldu bitti çok sorgulamayın durumu mu orasını bilemem ama pasta çok büyük bir yüzde ile Tottoland'in ve Koca Ana Korsanlarının yararına oldu.
Denizi kaynatan var. Denizi donduran var. Bayağı farklı yetenekler var ve her tarafları çevriliydi. Bilemiyorum artık.Adamlar balık adam ve Jinbei'yi denizde durdurmak cidden çok zor. Big Mom felan ve üst düzey adamlarının hepsi de meyveli. Yani denizde bu adamları yenmek demiyorum durdurmak, kaçmalarını engellemek imkansız gibi bir şey eğer ki üst düzey deniz altında hareket eden adamın yoksa ki yok gördüğümüz gibi.