He Kid'in Mama'yı yenme kısmında bir sorun yok yani.Rüyamda Kid Big Mom'ı yeniyordu haber olarak BM düştü diyorlardı kabus gibiydi resmen.O kadar bölüm bekle gidip altyazı geçsinler Kid yenmiş diye oda bile yapmaz bunu.
He Kid'in Mama'yı yenme kısmında bir sorun yok yani.Rüyamda Kid Big Mom'ı yeniyordu haber olarak BM düştü diyorlardı kabus gibiydi resmen.O kadar bölüm bekle gidip altyazı geçsinler Kid yenmiş diye oda bile yapmaz bunu.
Ben bir sorun göremedim.He Kid'in Mama'yı yenme kısmında bir sorun yok yani.
Bu çocukta birilerini düşürecek illakiHe Kid'in Mama'yı yenme kısmında bir sorun yok yani.
Onu ancak rüyasında görür zaten. :dHe Kid'in Mama'yı yenme kısmında bir sorun yok yani.
Öyle birşey olursa Mercury kahrından gider.He Kid'in Mama'yı yenme kısmında bir sorun yok yani.
Ben bir sorun göremedim.
İki yorum birleşince Montana'nın ne demek istediğini anladım.Onu ancak rüyasında görür zaten. :d
E yanında Law da var ama onu naapçaz?Bu çocukta birilerini düşürecek illaki
Ama olmayacağı için sorun yok. Demi @LinlincikardeşimÖyle birşey olursa Mercury kahrından gider.
Kid'in tek başına yenmesinde sorun olur ama Law ile birlikte yenerlerse hiç bir sorun olmaz ki bence seri açısından mantıklı ve güzel bir hamle olur.Ben bir sorun göremedim.
Olması gereken bu ya Yonko diye yenilmez değiller elbet yenilecekler. Eyyam yapmadan indirtsin Oda.Kid'in tek başına yenmesinde sorun olur ama Law ile birlikte yenerlerse hiç bir sorun olmaz ki bence seri açısından mantıklı ve güzel bir hamle olur.