Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Linlin

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim.

Kullanılan: 166 47.6%
  • Sevmem.

Kullanılan: 183 52.4%

• Kullanılan toplam oy
    349
Bu kadın Tüm Kek'de bu hataları yapmadı. Opera, Jinbe, Tametebako, Plot Armor'larx Tatlı Krizi... Hiçbiri direkt olarak kendi suçu değildi.
Wano'da birçok açıdan değişti. En basit örneği vereyim. Bu kadın normalde partisine gelmeyen insanların ailelerini bile öldüren biriyken, tayfadan birinin herhangi bir tanıdığına dokunmadı. Neden?

Eğer ki, karakterin kendiyle çelişen hareketler yapmasının altını dolduramıyorsa evet Oda'ya kızarım. Ve Linlin konusunda kesinlikle çoğu zaman dolduramıyor.
Mesajıma "Oda hakkında dediklerinde haklısın, sonuçta bu karakteri yaratıp böyle senaryolar yazan Oda dolayısıyla suçsuz değil, ama bu Linlin'in berbat bir karakter olduğunu değiştirmiyor." şeklinde bir cevap verseydin hak verebilirdim sana.
Ama şu an katılmıyorum. Linlin sürekli bu durumlara düşecek bir karakter değildi. Hep öyle olsaydı, şu an bulunduğu konumda olamazdı zaten.
Bana göre Tümkek'den itibaren tam da sürekli bu durumlara düşecek bir karakter profili çizdi, o yüzden farklı düşünüyoruz. Kendiyle çelişmesini tam olarak açmamışım, delüzyonel bi yapısı olduğunu söylemek istemiştim. Onun dışında da tüm ırkların huzurla yaşadığı bir ülke inşa etmek isteyip Pudding'e daha çocukken(Tama'nın yaşlarındayken:d) üçüncü gözü yüzünden baskı yapıp travma yaratması falan gibi saçma hareketleri de vardı. Bana göre Wano'da da Tümkek'de de Oda karakteri benzer durumlara soktu, yani biri tatlı kriziymiş diğeri hafıza kaybıymış falan pek önemli şeyler değil benim için. Karakter kibirli olduğu için sürekli açık verip saçma sapan durumlara düşüyor. Yönettiği ülkesinde kendini iyi kalpli bir yönetici olarak görüyordu yanılmıyorsam ama vergi olarak vatandaşların ömrünü alıyor. Ki çocuklar hariç falan da denmeden tüm vatandaşların her yıl ömürlerinin bi kısmını verdiği söylenmişti.

Çocukluğunda biraz daha masumdu ama benim için yine dayanılmaz bir karakterdi. Elbette Oda'nın kötü yazarlık yaptığı kısımlar da var ama karakterin iticiliği her türlü ağır basıyor bende.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık