Cips paketlerinden çıkan yapıştırma dövmelerindendir belki. Şekli falanda onlara benziyor.Bu kadının derisini aşacak dövmeciyi nerden buldular acaba?
Cips paketlerinden çıkan yapıştırma dövmelerindendir belki. Şekli falanda onlara benziyor.Bu kadının derisini aşacak dövmeciyi nerden buldular acaba?
Bir süredir kafamdaki bir teoriyi yazayım:
Koca Ana Vegapunk'ın deney ürünü olabilir. Şöyle ki Ceaser'ın bir meyveler üzerinde yaptığı bir deneyi var, bir de çocukları dev yapma üzerine. Meyve deneyinin önceki mimarı Vegapunk ve bunu başardı. Peki çocukları dev yapmaya çalışan ilk kişi de Vegapunk olamaz mı? Eğer öyleyse annesi ve babası son derece normal olan Linlin'in bu kadar anormal bir güce çocuk yaştan itibaren sahip olması bu yüzden olabilir.
Kenarda bulunsun.
Mantıklı. Ben ihtimal verdim.Bir süredir kafamdaki bir teoriyi yazayım:
Koca Ana Vegapunk'ın deney ürünü olabilir. Şöyle ki Ceaser'ın bir meyveler üzerinde yaptığı bir deneyi var, bir de çocukları dev yapma üzerine. Meyve deneyinin önceki mimarı Vegapunk ve bunu başardı. Peki çocukları dev yapmaya çalışan ilk kişi de Vegapunk olamaz mı? Eğer öyleyse annesi ve babası son derece normal olan Linlin'in bu kadar anormal bir güce çocuk yaştan itibaren sahip olması bu yüzden olabilir.
Kenarda bulunsun.
Zaten benimki bir ihtimal diyelim.yani çok fazla takılmamak lazım bu konulara
Bunu ben de alternatif yerlerde dile getirdim. Hatta arttırayım şeker bağımlılığı da ona kaçmasın diye verilen bir uyuşturucunun sonucu olabilir.Bir süredir kafamdaki bir teoriyi yazayım:
Kenarda bulunsun.
Bu Vegapunk ölümsüz gibi bir şey olmalı o zaman.Bir süredir kafamdaki bir teoriyi yazayım:
Kenarda bulunsun.
Koyu yaptığım yerler epey hoşuma gitti. Bunlar aklıma gelmemişti, sayende olasılığı yükseldi.Bunu ben de alternatif yerlerde dile getirdim. Hatta arttırayım şeker bağımlılığı da ona kaçmasın diye verilen bir uyuşturucunun sonucu olabilir.
Normalde iyi niyetli olup şeker zamanı gelincd canavarlaşan devasa çocuklar. İki profil aşırı benziyor. Big Mom'ın geçmişini de direkt devler adasından başlatmaları buna işaret olabilir.
Doğru diyorsun, yaşı göz önünde bulundurursak şu an en az 90 civarında olması lazım fakat mümkün. Bu derece bilimde ilerlemiş biri çok yaşasın, Kureha gibi.Bu Vegapunk ölümsüz gibi bir şey olmalı o zaman.
İşi sadece Vegapunk'a bağlamamak lazım bence. Bu devleştirme deneyleri yıllarca süren bir hükümet uktesi. Zaten Vegapunk iyi adam çıkacak bence.Doğru diyorsun, yaşı göz önünde bulundurursak şu an en az 90 civarında olması lazım fakat mümkün. Bu derece bilimde ilerlemiş biri çok yaşasın, Kureha gibi.