O kadar haklısın ki beni seriden soğutuyorsun.Bu kadın süzme aptal olsaydı bile, bizim tayfadan en az 4 kişi ölü olurdu. Soda karakteri saçma salak durumlara sokup duruyor.
O kadar haklısın ki beni seriden soğutuyorsun.Bu kadın süzme aptal olsaydı bile, bizim tayfadan en az 4 kişi ölü olurdu. Soda karakteri saçma salak durumlara sokup duruyor.
Komik.Kaido seviyesi. Mihowk'u dövemez.
Komikse smiley ile karşılık verebilirsin. Sert adam olmana gerek yok.Komik.
Doğru,evlatlarıni denizcilerin eline bırakmaktansa direkt kendi katlediveriyoEn azından evlatları kendi öz evladı. Birileri gibi sokaktan bulduğu bebeleri yanına alıp denizciler öldürsün diye büyütmüyor. :s
Dur bu sefer uzağa bakma efekti de olsun.Komikse smiley ile karşılık verebilirsin. Sert adam olmana gerek yok.
Mihowk’u dövemez çünkü Mihowk’a saldırı tutturamaz o kafayla. Gözlerini alt edemez kısacası.Kaido seviyesi. Mihowk'u dövemez.
En iyisi abi. Problemleri aile arasında çözeceksin.Doğru,evlatlarıni denizcilerin eline bırakmaktansa direkt kendi katlediveriyo
Big mom'un yumruk atabildiğini unuttun heralde tek bir yumrukla bile yatırır bana kalırsa.Marcoyu yenemez çünkü salaktır.Allah boy vermiş gerisini koyvermiş sözünün kanlı canlı kanıtı.