Onlar Big Mom’un ruhundandı değil mi? Oda ona bir kılıf bulur ya. Yani Big Mom da bu arc düşecek belli. Zeus artık Nami den gitmez bence...Mama ölürse onlarda kaybolur ama
Zeus Linlin'in ruhundan olan bir şey.Şeytan meyvesiyle alakalı.Linlin ölürse Zeus yok olur bana göre.Onlar Big Mom’un ruhundandı değil mi? Oda ona bir kılıf bulur ya. Yani Big Mom da bu arc düşecek belli. Zeus artık Nami den gitmez bence...
Yok mantıken bence de yok olması lazım. Ama “Mantıken” jajsksk Oda’nın olduğu yerde artık pek aramadığım bir şey olduğu için bir kılıf bulur diye düşündümZeus Linlin'in ruhundan olan bir şey.Şeytan meyvesiyle alakalı.Linlin ölürse Zeus yok olur bana göre.
Bu vs'ye şiddetle karşıyım. Geyik konusunda bile açılmasını hazmedemem. Oda bu konunun mizahını o kadar çok yaptı ki olay mizah çerçevesinden çıkıp saçbaş yoldurma çerçevesine girdi. Sadece mangada görmek bile sinirimi zıplatıyor artık.Lin Lin vs Usopp+ Chopper konusu neden hâlâ açılmadı? O kadar Wano eşleşmeleri dendi dendi bu vs bir türlü aydınlatılmadı.
Bence Chopper sama defterini dürecek bu kadının.
Chopper sama'nın Lin Lin'le yaptığı dövüşte önce silahlanma, sonra gözlem en son da kral haki açması ve dövüşün ilerleyen kısımlarında bu hakilerde zirveye ulaşıp God Usopp'un taktiksel dehasıyla Lin Lin'in yeryüzünden silinmesi... Bu karşılaşma çok şeye gebe!Bu vs'ye şiddetle karşıyım. Geyik konusunda bile açılmasını hazmedemem. Oda bu konunun mizahını o kadar çok yaptı ki olay mizah çerçevesinden çıkıp saçbaş yoldurma çerçevesine girdi. Sadece mangada görmek bile sinirimi zıplatıyor artık.
Ben de karşıyım. Usopp+Chopper derken? Choppera hakaret bu.Bu vs'ye şiddetle karşıyım. Geyik konusunda bile açılmasını hazmedemem. Oda bu konunun mizahını o kadar çok yaptı ki olay mizah çerçevesinden çıkıp saçbaş yoldurma çerçevesine girdi. Sadece mangada görmek bile sinirimi zıplatıyor artık.