Amiral bile kolay kolay yenemez mi? Amiral kim köpek ki yenecek Linlini?Lin lin çok güçlü hatta bir Amiral bile kolay kolay yenemez.Depoyu fulledimi alayına gider yapar.Nasıl yenilecek çok merak ediyorum.Muhtemelen adadan bir şekilde kaçacak yolda denizcilerin yeni "Silahları" için harika bir denek olup öldürülecek kanımca.
Amiraller yenemez Linlini.Yonkolardan Teach falanda yenemez Kaido'da şüpheli.Lin lin çok güçlü hatta bir Amiral bile kolay kolay yenemez.Depoyu fulledimi alayına gider yapar.Nasıl yenilecek çok merak ediyorum.Muhtemelen adadan bir şekilde kaçacak yolda denizcilerin yeni "Silahları" için harika bir denek olup öldürülecek kanımca.
Katakuri alır.Amiraller yenemez Linlini.Yonkolardan Teach falanda yenemez Kaido'da şüpheli.
Kata beyin tarafını dengeliyor.Katakuri alır.
Zaten kolay kolay yenemez dedim. 3 yonkou u yanyana getittirip savaştıramazsın bile ancak 3 amiral görevi gereği ortaklaşa 1 yonkouyu indirebilir bence .Yapmadıkları bir şey değilAmiral bile kolay kolay yenemez mi? Amiral kim köpek ki yenecek Linlini?
Çocuk donut yemekten ağzını yırtmış yav :/Kata beyin tarafını dengeliyor.
İrade baskın gelmişÇocuk donut yemekten ağzını yırtmış yav :/
Bildiğin mal bu
Nefsine yenik düşmüş yav ne iradesi.İrade baskın gelmiş
Donut yemek için ağzını yarmış irade işte bu Daha fazla yeme tribine girmiştir kesin bu kekoNefsine yenik düşmüş yav ne iradesi.