Öyleyse bk gibi olmuş renklendirme. Vinsmoke'ları da power rangers yapmıştı. Hepsini Lannester gibi sarı yapamadıPembe saçlı mı katakuri ??
Öyleyse bk gibi olmuş renklendirme. Vinsmoke'ları da power rangers yapmıştı. Hepsini Lannester gibi sarı yapamadıPembe saçlı mı katakuri ??
Öyleyse bk gibi olmuş renklendirme. Vinsmoke'ları da power rangers yapmıştı. Hepsini Lannester gibi sarı yapamadı
Seviyrem seniRay-san dediğin adam Silver yani Ray-san'ı geçebilirsen, bu geçiş kıl payı olsa dahi Gold olursun bilmem anlatabiliyormuyum.
Ray-san'dan 1.5 yonkou çıkar
O seviye Kaido'ya gelince de düşecek. Teach'e gelince de düşecek.Yonkou seviyesini düşüren kadın.
Arc'ın başından beri bu kadından bir Yonkou havası alamadım. Bundan sonrada almam zor. Bi Marineford'da Beyazsakala bakıyorum Beyazsakal hakkında denilenlere bakıyorum bi Kaido'nun tanıtımına bakıyorum bi Shanks'ın tek sözüyle savaş durdurduğuna bakıyorum dönüyorum bide bu kadına bakıyorum. Benim için fiyasko.O seviye Kaido'ya gelince de düşecek. Teach'e gelince de düşecek.
Düşmek zorunda yoksa Luffy rakiplerini geçemez.
OP'un suçu değil bu arada bu durum. Bu tarz hikayelerin hepsinde bu olay vardır. Mecbursun yani.