Aga adamların pili bitti yalnız..Aslında kadını seviyorum. Benim için seride kadın gücünü temsil eden isim. Fakat rakibi Law olunca üzgünüm. Law'ı daha çok seviyorum. Ve umarım yükselişleri için onlara yardımcı olursun.
Aga adamların pili bitti yalnız..Aslında kadını seviyorum. Benim için seride kadın gücünü temsil eden isim. Fakat rakibi Law olunca üzgünüm. Law'ı daha çok seviyorum. Ve umarım yükselişleri için onlara yardımcı olursun.
Yok onlara bir şey olmaz. Wano'nun bitmesi için ""düşsekte kalkarız daha ölmedik ya. "" mottosunda takılmalılar. Mangada daha iyi anlaşılır fakat Law uyanış kullandı mı ondan emin olamıyorum olan spoiler ile.Aga adamların pili bitti yalnız..
Luffy değil yalnız onlar düşüp düşüp kalkamazlar dövüşe başka birileri de dahil olucak. Ayrıca boşu boşuna niye uyanış açtım desin?Yok onlara bir şey olmaz. Wano'nun bitmesi için ""düşsekte kalkarız daha ölmedik ya. "" mottosunda takılmalılar. Mangada daha iyi anlaşılır fakat Law uyanış kullandı mı ondan emin olamıyorum olan spoiler ile.
Destek gelse bile eşleşmeler netleştiği için bu dövüş Law/Kid nezlinde sonuçlanır. Kaido'da olduğu gibi, danaya girer gibi girseler bile son rötuş asıl kişiye kalır. O Luffy'e kaldı. BM'de Law/Kid'e kalır.Luffy değil yalnız onlar düşüp düşüp kalkamazlar dövüşe başka birileri de dahil olucak. Ayrıca boşu boşuna niye uyanış açtım desin?
Beklediğimiz gibi oldu. Bunun daha uyanisi var. Eyvah eyvah. ?Oradan çıkış şekli. ??