Öyle bir şey olup da imparator olarak devam ederse mevzuya gel.934.sayıda herifin kaptan olacağını söylemişlerdi.Teach kestanesini çizmezse,hakkı olan kaptanlığı alacaktır.
Öyle bir şey olup da imparator olarak devam ederse mevzuya gel.934.sayıda herifin kaptan olacağını söylemişlerdi.Teach kestanesini çizmezse,hakkı olan kaptanlığı alacaktır.
Big Mom kadar güçlü olmayabilir ama kendi çapında güçlenme yaşayacaktır ve Karasakal'ın ponelgyph harici bir gözü olduğunu sanmıyorum WCI'da ki Teach'in ne yaptığı da belli değil. Bence işi bile olmayabilir bunlarla.Kaptan olsa da Big Mom'ın gücü kadar gücü olmayacaktır. Sahip olduğu bölgeleri Karasakal gibilerden koruyabilir mi?
O zamandan beri diyorum. Oda bize bu sahneleri boşuna göstermedi. Sadece Peros'u boşuna getirmez Wano'ya. Yolunu yaptı o sayıyla birlikte. Arc sonu buralarda değerlenecek.934.sayıda herifin kaptan olacağını söylemişlerdi.Teach kestanesini çizmezse,hakkı olan kaptanlığı alacaktır.
Linlin gidici.934ten beri söylüyorum.Kesinleşti zaten.Elbafa falan kalmayacak milletin beklediği gibi.İmparator değil de Kata ve kalanlar olarak adlandırılır.Marco v2 olur yani.Öyle bir şey olup da imparator olarak mı devam ederse mevzuya gel.
İki imparator düşecek ve yonko sistemi devam edecekse Big Mom'ın da yerine biri geçer. Kid ya da Kata ikilisinden biri olabilir.Linlin gidici.934ten beri söylüyorum.Kesinleşti zaten.Elbafa falan kalmayacak milletin beklediği gibi.İmparator değil de Kata ve kalanlar olarak adlandırılır.Marco v2 olur yani.
Kid'in ihtimali daha fazla.Kata kendi tayfasını kurar herhalde.Bireysel takılsa daha hoş olurdu gerçi.İki imparator düşecek ve yonko sistemi devam edecekse Big Mom'ın da yerine biri geçer. Kid ya da Kata ikilisinden biri olabilir.
Aslanlar gibi dövüşüp adasını Teach'den koruyor da olabilir.Wano'da kıyametin koptuğu şu saatlerde şekerleme yapıyor muhtemelen, yattığı yerde pasta corek falan yediğine eminim.
Katakuri: Kuru iftira!Wano'da kıyametin koptuğu şu saatlerde şekerleme yapıyor muhtemelen, yattığı yerde pasta corek falan yediğine eminim.
Ne yapacak yas mı tutsun adam aha Wano'da millet birbirini kırıyor diye.Keko Linlin en güçlü adamını getirmediyse,gerisi Kata'yı bağlamaz.Wano'da kıyametin koptuğu şu saatlerde şekerleme yapıyor muhtemelen, yattığı yerde pasta corek falan yediğine eminim.