Ben de onu yazdım. Ben onay veriyorum evlenmenize ama sıra anamda diyor.O lafı demesinin sebebi beni geçtin Sıra Bm'de mi demek xd.
Ben de onu yazdım. Ben onay veriyorum evlenmenize ama sıra anamda diyor.O lafı demesinin sebebi beni geçtin Sıra Bm'de mi demek xd.
Ne derseniz deyin bu Luffy x brulee shipperi haklı çıkıyorBen de onu yazdım. Ben onay veriyorum evlenmenize ama sıra anamda diyor.
Linlin'in söz hakkı yok.Ben de onu yazdım. Ben onay veriyorum evlenmenize ama sıra anamda diyor.
Doğada bulunduğu için logia olarak düşünmüş olabilir.Oda en başta Katakuri'ye Logia türü Kano Kano no Mi yani Un Meyvesi verecekmiş, sonradan vazgeçip Moçi Meyvesi vermiş. Undan nasıl bir Logia gücü düşündü acaba, merak ettim.
Un perdesi(Görüşü azaltır)Oda en başta Katakuri'ye Logia türü Kano Kano no Mi yani Un Meyvesi verecekmiş, sonradan vazgeçip Moçi Meyvesi vermiş. Undan nasıl bir Logia gücü düşündü acaba, merak ettim.
Hayır, onu demiyorum. Un sonuçta toz, ne gibi saldırılar yapabilirdi onu düşündüm.Doğada bulunduğu için logia olarak düşünmüş olabilir.
Yapışkan olmaması dışında mochi ile aynı saldırıları yapabilir.Hayır, onu demiyorum. Un sonuçta toz, ne gibi saldırılar yapabilirdi onu düşündüm.
Nasıl?Yapışkan olmaması dışında mochi ile aynı saldırıları yapabilir.