Ben sadece bir soru sormuştum çünkü onur felsefesini işledi aslında Mihawk he kaçmak olarak işlemedi ama neyse olsun.Ne anlatıyorsun ben anlamıyorum şahsen olayın Mihawk'la ne alakası var ? Mihawk onurlu falan diyen mi oldu
Ben sadece bir soru sormuştum çünkü onur felsefesini işledi aslında Mihawk he kaçmak olarak işlemedi ama neyse olsun.Ne anlatıyorsun ben anlamıyorum şahsen olayın Mihawk'la ne alakası var ? Mihawk onurlu falan diyen mi oldu
Teachin durumu farklı sürekli darbeyi emiyor vücudu ama katada sanmıyorum öyle bir durumuDüşünüyorum da acaba Kata'nın gözleminin bu denli iyi olup darbelerden kaçabilmesi, kendisinin dayanıklılığını azaltmış mıdır?
Misal Teach, Ace'e yumruğu vurduğunda bununla ilgili bir şeyler söylemişti sanırsam.
boynunun nedeni kara delik özelliği değilmiydi ?Öyle değil knk. Demek istediğim şuydu; Teach, Ace'e vurduğunda "En son ne zaman yumruk yedin?" diyordu. Ace de "Çok acıttı, boynumu kırıyordu." falan dedi.
Yani burada acaba uzun süre hasar almazsan, dayanıklılığın azalıyor mu diye düşündüm.
Evet ben de öyle düşünüyorum ya. Çünkü önce Ace'in dövüş gücü inanılmaz övüldü sonra da tek darbede böyle yamuldu. Katakuri de hayvan gibi hakisi vs olmasına rağmen Luffy kadar dayanıklı çıkmadı darbelere karşı.
İşin sonunda cidden Logia'lar dayanıksız çıkacak gibi.
Karadelik sadece Ace'in meyve gücünü aldı, Ace fiziksel anlamda nerf'lenmedi.boynunun nedeni kara delik özelliği değilmiydi ?
Dur RedTeroR'ü çağırayım.Katakuri adamdır. Cidden uzun süre sonra benimsediğim ilk karakterdir kendisi. Böyle orijinal karakterleri severim. Benim için duygusal açıdan çağın Beyazsakl'ı bile olabilir o derece yani.
Çağır bakalım niye çağırıyorsanDur RedTeroR'ü çağırayım.
Sevmiyor da. Belki kargaşa döner diye.Çağır bakalım niye çağırıyorsan
Sevmiyorsa nadir zıtlaşacağımız konulardan birisi olur o zaman.Sevmiyor da. Belki kargaşa döner diye.