Bu adamın ve Luffy'nin yüzünden 2 yıldır King vs Zoro'yu bekleyin muhabbetini çekiyoruz.
Gösterince göreceğiz hep birlikte. Ben en güçlü sağ kol kesin Katadır diye düşünmüyorum ama kesinlikle en güçsüzü olduğuna da düşünmüyorum. Bu adamın özel olduğu kaç kere belirtildi. Kendisi de olası avantajlara sahip.
Nasıl diğer konularda King üstün yahu.King suit Sanji'ye üstünlük kuramıyorken meyve kullanmadan,Kata meyvesiz g4 atağı durduruyor rahatlıkla.Hibrit King'in fiziksel gücü anca geçer Kata'yı bu konuda.Hız,meyve işlevselliği,çok yönlülük,savunma gibi konularda Kata bariz önde King'ten.King'in aksine kral hakiye de sahip.Dof'un h.hakinin potansiyel belirttiğine dair konuşma paneli bile var.Seri içindeki önem olarak yine önde bariz bir şekilde.Ray gibi bir adamın bile en güçlüler arasında bile az sayıda geleceği görenler var cümlesindeki belirttiği adamlardan biri Kata.Katakuri'nin olası avantaji sadece gözlem haki. Kalan konularda King üstündür(fiziksel güç ve dayanıklılık+silahlanma).
King'in fanı mı varmışFazla küçümseniyor ama fanları çok iddialı olduğu için küçümsemeler dikkat çekmiyor. Hakkını vermek lazım adamın.
Anlamadım dostum King ile ilişkiyi?King'in fanı mı varmış
Tek ben seviyorum sanıyordum
Hatlar karışmış.King'in fanı mı varmış
Tek ben seviyorum sanıyordum
Vintage Culture için konuyu King olarak değiştirelim.Hatlar karışmış.
Ace.Serinin boşu
100 yaşına gelecek hala anne hikayesi güdüyor olum çık git kendi adana xD