Kaptan seviyesinde değil ama, Katakuri seviyesinde.Tayfasının gerçek kaptanı.
Kaptan seviyesinde değil ama, Katakuri seviyesinde.Tayfasının gerçek kaptanı.
O seviyesiyle kaptanına tur bindirir güç hariç her konuda.Kaptan seviyesinde değil ama, Katakuri seviyesinde.
+1 KankaTayfanın şu an içinde bulunduğu durum dolayısıyla övülmesini doğru bulmuyorum. Hele bir de Oven de övülüyor... Şu an o gemide kim olursa olsun, fark etmez.
Katakuri övülecekse, WCI'da yaptıklarından dolayı övülmelidir. Hikaye gereği arka plana atılan tayfa üzerinden değil. Ben böyle düşünüyorum.
Gözünü seveyim ne Kata effecti yahu.İnsanlar Marco'yu WB'nin sağ kolu,Beckman'ı Shanks'ın sağ kolu diye otomatik en über yc1 yapmıyormuş gibi konuştun.En hor görülen yc1 bu adam.Mensup olduğu tayfanın dangalaklıklarını zaten görüyoruz.Kaptanı desen den den mushi ile aynı ıq ye sahip.Tayfanın bel kemiği bu adam. İnsanlarda Kata effect diye bir gerçek hala var olsa da bu böyle.
Aslında Smoothie gayet aklı başında bir tip gibi ama onu da çok pasif resmettiler. Keşke bu kadar Kata'ya yüklenmek yerine biraz olsun Smoothie'ye de rol verilseydi.
Her çeşit insan var, sen onlara denk geliyorsun demek ki. Ben kendi adıma Kata'yı en güçsüz görmüyorum. Aksine özel biri bence.Gözünü seveyim ne Kata effecti yahu.İnsalar Marco'yu WB'nin sağ kolu,Beckman'ı Shanks'ın sağ kolu diye otomatik en über yc1 yapmıyormuş gibi konuştun.En hor görülen yc1 bu adam.Mensup olduğu tayfanın dangalaklıklarını zaten görüyoruz.Kaptanı desen den den mushi ile aynı ıq ye sahip.