İyi birisi olmadığı kabul edilmeli. Ancak özel birisi. Ray bile kendisinden özel olarak bahsediyor. Denizci olsaydı amiralliğe aday olabilirdi.
Kaido'nun,Dof'un,Linlin'in yanında gayet iyi bir adam.İyi birisi olmadığı kabul edilmeli. Ancak özel birisi. Ray bile kendisinden özel olarak bahsediyor. Denizci olsaydı amiralliğe aday olabilirdi.
Onların yanında iyi tabii.Kaido'nun,Dof'un,Linlin'in yanında gayet iyi bir adam.
Ağzını gördüler diye milleti katleden birisi nasıl iyi oluyor yahu ?Kaido'nun,Dof'un,Linlin'in yanında gayet iyi bir adam.
Siz derken? Sen nasıl bir yargıya vardın da, Roger yapınca bayıldığımı düşündün? Ağzını gördükleri için insan öldüren birisine adam diyemem üzgünüm.
Karizmatik ve adil dövüşen birisi o kadar.
Kata'nın kardeşi yaralanıyor ağzını gören çocukları dövdüğü için adam da bunu takıntı haline getirip öldürüyor işte.Zoro hiç adam öldürmedi mi sanki ? Doflamingo,Kaido,Linlin vb..gibi kitle katili değil işte adam en azından,ailesini korumak için öldürüyor.Kaido gibi de tek vuruşunun temas etmesiyle tekleyebileceğini birisini yenmek için de yardım almıyor.Ağzını gördüler diye milleti katleden birisi nasıl iyi oluyor yahu ?
Niye atar yapıyorsun ki ? Ben kimse adam öldürmüyor mu diyorum.Cani bir piskopata adam diyen sensin.Ya adamlık algın problemli ya da adamlık kavramı.Kata'nın kardeşi yaralanıyor ağzını gören çocukları dövdüğü için adam da bunu takıntı haline getirip öldürüyor işte.Zoro hiç adam öldürmedi mi sanki ? Doflamingo,Kaido,Linlin vb..gibi kitle katili değil işte adam en azından,ailesini korumak için öldürüyor.Kaido gibi de tek vuruşunun temas etmesiyle tekleyebileceğini birisini yenmek için de yardım almıyor.
Yok be abi ne atarı Yazdım sadece.Ben de serideki diğer adamlara göre daha az psikopat diyorum sadece.King net gösterilince ya da Queen daha da iyi anlarız artık.Niye atar yapıyorsun ki ? Ben kimse adam öldürmüyor mu diyorum.Cani bir piskopata adam diyen sensin.Ya adamlık algın problemli ya da adamlık kavramı.
Ya haydi Linlin'in emriyle kim bilir kaç tane masumu öldürdü. Ayrıca Zoro hangi masumu öldürmüş? Adamı daha ilk tanıttıklarında tanımadığı küçük bir kız çocuğu için hazinem dediği kılıcı bile veriyordu. Yine tanımadığı birisini hastaneye götürdü. Kıyas ettiğin karakterle arasında fark çok, ki Zoro iyi birisi olmak zorunda da değil.Kata'nın kardeşi yaralanıyor ağzını gören çocukları dövdüğü için adam da bunu takıntı haline getirip öldürüyor işte.Zoro hiç adam öldürmedi mi sanki ? Doflamingo,Kaido,Linlin vb..gibi kitle katili değil işte adam en azından,ailesini korumak için öldürüyor.Kaido gibi de tek vuruşunun temas etmesiyle tekleyebileceğini birisini yenmek için de yardım almıyor.