Rica etti falan demedim zaten. Anasını yenmesini istiyor dedim. Katakuri eminim içten içe anasının yenilmesini dilememiştir.E tamam işte. Ortada bir rica falan yok. Katakuri, Luffy'nin iradesini ve potansiyelini tanıyor orada sadece.
Adama saygı duyuyor.
Birisinin anasını yenmesini, kardeşlerini kurtarmasını falan istemiyor.
Ağız konusunda ise bireysel olarak bir sıkıntısı yok. Onu yanlış değerlendiriyorsun. Onun derdi dövdüğü tiplerin kardeşlerine zarar vermemesi. Kimsenin dikkatini çekmemeye çalışıyor ki, dövmek zorunda kalmasın.
Çünkü onun dövdüğü tipler hınçlarını kardeşlerinden çıkarıyor.
Ben bireysel mi demişim yoksa kardeşleri için mi?
Ağzını göstermeme sebebini bilmemizin bir önemi yok. Sırf ağzını gördükleri için insanları öldürdü. Kardeşleri için kendisini yenilmez gibi göstermesi iyi bir şey, ancak sırf ağzını gördükleri için adamları öldürmek; bilemiyorum... Bana mental açıdan sağlam bir karakterin yapacağı bir şey gibi gelmiyor. Kardeşlerinin bildiği mükemmel Katakuri ile kendi iç dünyasındaki Katakuri arasında büyük fark var.
Gerçi şöyle bir düşünce 48 yaşındaki adamın da hala onu takması ilginç. :/ Haydi, çocukluğunda kardeşleri için taktı. Koskoca adam olmuşsun hala mı? :/ Kendisi bile mangada ''zayıflık göstermeyeceğim'' diyor. Ben neyi anlatmaya çalışıyorsam. :/