Marco Kizaruyla bile berabere kaldığı için Katakuri’ye tepki oyu attım.
King b.haki orta seviye kullansaydı belki.O sıralar sende acaba King ileri seviye kral haki kullanır mı korkusu oldu mu? Zoro vs King’i güncel takip ederken ufaktan bir tırsmışsındır kesin.
"Bize bu kadar fazla conquerer kullanıcısı lazım değil" demişti:Kaido Luffy ve Kid de kral haki olduğunu bildiği halde adamı yapmaya çalıştı.
Luffy kaynakli da ortada luffy de kalmadı, hala savunmasini anlamıyorum. Jelibon aşkına vurdum o yüzden. HdjfjfJelibon'dan kaynaklı olsa en büyük Kata'cı ben olurdum
O zaman öldürmesi lazım, burada mantık hatası var ya da çeviri hatası. Çünkü amacı onların iradesini kırıp kendi ordusuna katmak, o yüzden öldürmeyip tutsak alıyor."Bize bu kadar fazla conquerer kullanıcısı lazım değil" demişti:
Tayfadan ziyade yeni nesli kastediyor olması lazım. "Yeni dünyada bu kadar conquerer olmamalı" gibisinden.O zaman öldürmesi lazım, burada mantık hatası var ya da çeviri hatası. Çünkü amacı onların iradesini kırıp kendi ordusuna katmak, o yüzden öldürmeyip tutsak alıyor.
Olabilir ama kan bağı olmadan kontrol edilemez olduklarına katılmıyorum. Rayleigh ve Oden örneği var, ikisi de Roger’ın tayfasına katıldı.Tayfadan ziyade yeni nesli kastediyor olması lazım. "Yeni dünyada bu kadar conquerer olmamalı" gibisinden.
Daha yeni yetme bebelerken iradelerini kırmaya çalıştı, olmadı. Tehdit olarak gördüğü belli. Yamato'da da oldu aynısı. Kontrol edemedi.
Kaido'nun tayfada yoktu. Katakuri de annesi diye tayfada. Adam BM'yi çok da takmıyordu koruyordu yine. O arc'ta Katakuri'nin ağırlığı bile daha fazlaydı.Olabilir ama kan bağı olmadan kontrol edilemez olduklarına katılmıyorum. Rayleigh ve Oden örneği var, ikisi de Roger’ın tayfasına katıldı.
Katakuri başka tayfada olsa kaptanı üzerine titrer zaten, bayağı güçlü adam. Kaido Jack gibi dandik adamı bile gururu kırılmasın diye teselli ediyordu. Big Mom rütbeli astlarına karşı çok gaddar.Kaido'nun tayfada yoktu. Katakuri de annesi diye tayfada. Adam BM'yi çok da takmıyordu koruyordu yine. O arc'ta Katakuri'nin ağırlığı bile daha fazlaydı.
Özel bi bağ olması lazım. Ace wb'yi babası olarak gördü. Kata öz annesinin altında. Reyleigh ve Zoro zaten ortak/dost gibi. Bu dört karakterin dördü de kendi kaptanları haricinde kimsenin altına girmezdi.Olabilir ama kan bağı olmadan kontrol edilemez olduklarına katılmıyorum. Rayleigh ve Oden örneği var, ikisi de Roger’ın tayfasına katıldı.