Birde şu nokta var goroseiler karasakal mevzusun da durdurabılıcek kısılerı sayerken yonkoular + anka marco ve beyaz sakal korsanları diyor bu da ayrı bir nokta
Böyle bir şey yok. "Şu an havamda değilim, dikkat etsen iyi olur" diyor. Çok önemli değil ama sürekli kullanıldığını görünce düzelteyim dedim.
Animede de böyle diye biliyorum ama. Bu konu beni aşar babaya danışmak lazım. @kuroashi.no.sanji1993 mangada ve animede nasıl geçiyor bu diyalog?O çeviri yanlış.Animede net şekilde böcek kelimesini kullanıyor o diyaloglarda Crocodile.Viz çevirisi süper diyip duruyorlar hadi gel güven işte doğru diye.Animede değişmeleri için bir sebepte yok filler bir sahne de değil.
O zamanlar Katakurinin bu kadar balon çıkacağını tahmin edemedim sanırım, helyumu fazla kaçırdı Oda.Katakuri mochi ile marcoyu yapıştırsa ne olur sayın savcım ? sanki böyle bir yorumun vardı senin
Ahahha hadi bakalımO zamanlar Katakurinin bu kadar balon çıkacağını tahmin edemedim sanırım, helyumu fazla kaçırdı Oda.
Sen Dof'tan sonra Op okumayı bırakmış mıydın? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki.O zamanlar Katakurinin bu kadar balon çıkacağını tahmin edemedim sanırım, helyumu fazla kaçırdı Oda.
Op yorumlamak için okumaya ne gerek var, hep aynı şeyler. Sanji kaç senedir aynı.Sen Dof'tan sonra Op okumayı bırakmış mıydın? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki.
Dof'tan sonra çok şeyler değişti ya Luffy gitti sağ kol falan aldı Şakası bir yana öyle bir şeyler yazmışlardı da merak ettim. Sakın ben de bıraktım falan demeOp yorumlamak için okumaya ne gerek var, hep aynı şeyler. Sanji kaç senedir aynı.
Yok bırakmadım, alışkanlık oldu. Savcı da göz ucuyla okuyordur.Dof'tan sonra çok şeyler değişti ya Luffy gitti sağ kol falan aldı Şakası bir yana öyle bir şeyler yazmışlardı da merak ettim. Sakın ben de bıraktım falan deme