Bence kata alir.
Vurduda ne oldu çizik yok Marconun yüzü mayıştıBu mantığı nasıl çıkardın ? Garp'ın Marcoya vurduğunu, Marco da Kizaru'ya vurdu. Olmamış
Vurdu, duvara gümletti, Garp vurdu; Marco'nun yüzü mayıştı, başladığı yere uçtu.Vurduda ne oldu çizik yok Marconun yüzü mayıştı
Kb hakiyide unutuyorsunVurdu, duvara gümletti, Garp vurdu; Marco'nun yüzü mayıştı, başladığı yere uçtu.
Sana onu diyorlar zaten, Marco'nun meyvesi hasarı sıfırlama değil, hasarı iyileştirme. Yani Marco'ya hakili kılıç sokarsan, çıkardıktan sonra iyileşir. Haki ile kolunu koparırsan; anında çıkar. Mf'de meyvesi işlendi. Saldırı teknikleri & gücü belirsiz. Beklentilerini o konu yönünde yap dilersen.Kb hakiyide unutuyorsun
Luffy burda Marco ile dövüşse Marco'nun da hali farklı olmazdı
oladabilir ama net shanks nedir ya oda sana özel mesaj mı veriyor,o kadar eminsinEn güçsüz yonkou net Shanks. Shanks Kaidou ve Linlin karşısında bildiğin çaylak. Teach o ikinci meyveyi yedikten sonra Shanks'ın Teach'den daha güçlü olma şansı kalmadı, haki falan da kalmışsa biraz o da geçmiştir bunu.
Aynen öyle Kaido big mom serinin bugu şuandaAynı mantık ile yürümeye çalışıyım ben de bakalım nasıl bir mantık çıkıyor -> Garp hep Chinjao'ya yumruk attığı seviyede mi kaldı? Diyelim ki evet -> bu adam Roger ile kapışırken Chinjao'ya yumruk attığı seviyedeyse ve MF'dede hala o seviyedeyse Roger=Garp=G4'lü Luffy mi çıkıyor? Sonrasın da Chinjaou da Sai yamultmuştu o zaman Roger=Sai oluyor mu ? WTF Kafalar 1 milyon.
@Hakili Yumruk Konuya bekleniyorsunuz Ben işin içinden çıkamadım.