Sadece tekme atıyor ne güçlüsü :/Marco Katakuri gibi ayrıntılı bir şekilde işlenmedi henüz. Katakuri'den güçlü çıkma ihtimali var.
Sadece tekme atıyor ne güçlüsü :/Marco Katakuri gibi ayrıntılı bir şekilde işlenmedi henüz. Katakuri'den güçlü çıkma ihtimali var.
Gaga da atacak. :/Sadece tekme atıyor ne güçlüsü :/
Sanmıyorum marco yine amiral felan uçurabiliyordu veya karşılık verebiliyordu ama bizim katanın böyle birşey yapabileceğini sanmıyorum. Ha bu katanın güçsüz olduğu anlamına gelmiyor tabiki marco da amirali yenemez. Marco iki sene içinde güçlenmiştir çünkü kendisi artık kaptan konumunda ve tayfasını koruması gerekiyor.Luffy burda Marco ile dövüşse Marco'nun da hali farklı olmazdı
Teach ile dövüştü rahat 3 basamak atlamıştırSanmıyorum marco yine amiral felan uçurabiliyordu veya karşılık verebiliyordu ama bizim katanın böyle birşey yapabileceğini sanmıyorum. Ha bu katanın güçsüz olduğu anlamına gelmiyor tabiki marco da amirali yenemez. Marco iki sene içinde güçlenmiştir çünkü kendisi artık kaptan konumunda ve tayfasını koruması gerekiyor.
Hocam bu söz sanjiye hakarettir sadece tekme atıyor ama önemli olan nasıl tekme attığıSadece tekme atıyor ne güçlüsü :/
Aaa bak bunu unutmuştum şimdi marconun güçlenmesine kesin gözüyle bakıyorumTeach ile dövüştü rahat 3 basamak atlamıştır
İşte amirali Luffy de uçuruyor, Zoro da karşılık veriyor. Kata daha iyisini de yapar. Ölümüne kapışırlar ve uzun sürer zaten. Benim tahminim h.hakinin de verdiği irade gücüyle Kata olur ayakta kalan.Sanmıyorum marco yine amiral felan uçurabiliyordu veya karşılık verebiliyordu ama bizim katanın böyle birşey yapabileceğini sanmıyorum. Ha bu katanın güçsüz olduğu anlamına gelmiyor tabiki marco da amirali yenemez. Marco iki sene içinde güçlenmiştir çünkü kendisi artık kaptan konumunda ve tayfasını koruması gerekiyor.