Luffy de iyi yere kapak attı ama… Sonuçta Zoro da yeni Ryuma…Sadece o bulmadı zoroda iyi yere kapak attı
Luffy de iyi yere kapak attı ama… Sonuçta Zoro da yeni Ryuma…Sadece o bulmadı zoroda iyi yere kapak attı
Joy Boy ve Ryuma aynı tayfada hmmYalnız iyi yere kapak attı… Joy Boy’u buldu adam…
Doğru söze ne denir.Luffy de iyi yere kapak attı ama… Sonuçta Zoro da yeni Ryuma…
Soylular da anca böyle devrilirdi zaten…Joy Boy ve Ryuma aynı tayfada hmm
Sadece bir kısmını anladım ama benim için önemli olan kısmı anladım. Allah bilir neler salladı da %60-70 Katakuri dedi. Hain herif.
Denizci de olabilirdi bu arada Zoro Luffy olmasa.Zoro Luffy ile karşılaşmasa hala memleketinde kaybolmuş korsan avlıyor olurdu muhtemelen Yatsın kalksın Luffy'e dua etsin.
Neyse konudan ayrı yorum yapmış oldum, Kata, King'i döver
Kısaca King'in dayanıklıktan başka ne hakisi var ne de ahım şahım saldırısı var diyorSadece bir kısmını anladım ama benim için önemli olan kısmı anladım. Allah bilir neler salladı da %60-70 Katakuri dedi. Hain herif.
Tercüme etmeden de anladım zaten salladığını. Teşekkürler.Kısaca King'in dayanıklıktan başka ne hakisi var ne de ahım şahım saldırısı var diyor
Sallamadığımı tercüme ederek de anlatabilirim istersen. Rica ederim.Tercüme etmeden de anladım zaten salladığını. Teşekkürler.