Görüşlerinize saygı duyuyorum ama bence anlamsızlar.Yoo onun fikri değil common sense diyolar bizim köyde ona
Görüşlerinize saygı duyuyorum ama bence anlamsızlar.Yoo onun fikri değil common sense diyolar bizim köyde ona
Metni okumayınca böyle yorumlar çıkıyor ortaya işte.Zoro'nun bilinçli yapmadığı senin fikrin.
Seni anlıyorum Zoro gibi bi erkek evladına nasıl Fatihin Hakisini bilinçli kullanamıyor dersiniz diyosun di mi? Fakat gördüklerimiz doğrultusunda "Zoro'nun Fatihin Hakisini kullandığı %100 kanıtlı değil çünkü öyle bir bulgu göremedik" diyoruz. Bunun sorumlusu da bu aşağıdaki şahıstır;Görüşlerinize saygı duyuyorum ama bence anlamsızlar.
Adamlar haki yıldırımı görmedik, Ulti'nin hakisi daha iyi diyor usta... Nasıl bir nefrettir bu?Zoro haterları Kata'ya yüklenmiş.
Bence kanıtları var özellikle tek kılıçla ani bir şekilde yaptığı saldırı bilinçli olduğunu net gösteriyor, üstelik kılıç enma da değil.Seni anlıyorum Zoro gibi bi erkek evladına nasıl Fatihin Hakisini bilinçli kullanamıyor dersiniz diyosun di mi? Fakat gördüklerimiz doğrultusunda "Zoro'nun Fatihin Hakisini kullandığı %100 kanıtlı değil çünkü öyle bir bulgu göremedik" diyoruz. Bunun sorumlusu da bu aşağıdaki şahıstır;
Öğrenme şekli saçmaydı ama bilinçli kullanıyor.Bunun %100 Fatihin Kaplaması olduğunu düşündüren şey nedir?