Aynısını ben tam da sizin için düşünüyordum. Benim olayım fanlık değil aksine gerçekleri söylüyorum.
Kaido daha bir arc önce Haki'nin değerini vurguladı. Sen bunu bildiğin halde halen King diyorsan asıl sen bu seriyi boşa okuyorsun. King ile Zoro'nun mücadelesi toplasan yarım saat sürmedi. Yarım saatin içinde herifin dövüşmeye mecali kalmadı. Herifte Kral Haki hiç yok, gözlem Haki desen o da yok, bir silahlanma gösterdi çok az miktarda bu haliyle Katakuri'yle kıyaslıyorsunuz. Neymiş hasarı fazlaymış, he canım hee karşıdaki de "vur banaaaa" diye bekliyordu zaten.
Katakuri gözlemde serinin en iyilerinden. Silahlanması da Luffy'nin silahlanmasından iyiydi. Katakuri'ye gelene kadar dövüştüğü hangi rakibi Luffy'ye silahlanma bastığı halde hasar atabildi. Katakuri'nin yumrukları o kadar ileri seviye silahlanma kullanıyor ki Luffy'nin elleri şişiyor ve acı çekiyor. Bunun üstüne bir de Haoshoku Haki'yi saldırılarında kullanmak dışında gayet iyi kullanıyor. O da yetmedi bir de bunun üstüne meyve uyanışı yapmış. King'in, Katakuri'ye üstün olan tek yönü şeytan meyvesidir bir de soydan gelen savunma ve ateş gücüdür.
13 saat full silahlanma, gözlem, Kral Haki kasan Katakuri ile Akazaya Samurayları kıçının dibine sokulana kadar fark etmeyen King'i kıyaslıyoruz fıkra gibi yeminle.
Agam siz şey mi sanıyorsunuz, katakuri osuruyor ve osuruğuyla kral haki yıldırımları çarptırıyor falan? B. Haki kullanıyor ve dünyayı ortadan ikiye yarıyor? Bu adamın b. Hakisi ortalama bir sağ kol kadar, h.hakide de salt Luffy’den daha kötü. Tek olayı gözlemi, onu da Luffy ve Kaidou bile yapabiliyor, kim bilir daha kimlerde çıkacak. Meyvesi de öyle ahım şahım değil, diğer Logia’larda hiç bir fazlası yok. Ben yine sana ve Kata fanlarına asla haksızlık etmeyerek, diğer sağ kollarda olduğu gibi, Kata ve King birbirlerine yakındırlar. Hatta mangada dövüşecek olsalar, saatlerce dövüşürler ve nihayetinde berabere kalırlar muhtemelen. Biz burada sanki bir taraf diğer tarafa aşırı üstünmüş gibi bir algı oluşturuyoruz maalesef, öyle bir şey yok.
Şu hiç yok bu hiç yok, olm bu kadar taraflı olmayın be. Bak yukarıya, kata’da olan her şeyi tek tek söylemişim, ne eksik ne fazla. Objektif olun, olanı olduğu gibi söyleyin. Hani manga ortada, kimi kandırıyorsunuz? Yonko sağ kolu olan adamda k. Haki yokmuş, b. Haki varmış ama azmış falan
Irkı da var ammmaaa çok az bak burası önemli, ırk özelliği neredeyse hiç önemli değil. Antik zoan meyvesi mi!?!?!? Kuş lan bu, ossuruktan meyve
Aga hele yüzünü germesi yok mu, karizma abidesi, ağzı yüzü kayık Katamızla kıyaslamıyorlar mı, ulan OP KIZLARI KATAMIZIN PEŞİNDEN KOŞUYOR HAYIRDIR!? KİNG YÜZÜNÜ GÖSTEREMEDİ!?!???! Neyse bu kadar Kata fanı rolü yeter. İroni yaptığım yorumu, agam yüzde yüz haklısın şeklinde okuyan kata fanları da vardır eminim.
Bu arada Katadan nefret falan etmiyorum, aksine sizin abarttığınız gibi abartmıyorum, çok da seviyorum kendisini. King’i de ahım şahın sevmem, pek bir hikayesi gözükmedi, az işlendi geçildi. Az işlenmiş olması, Kata’dan güçsüz olduğu anlamına gelmiyor diyorum sadece, öyle bir olay yok. Bkz; Kaidou ark bossu olarak aşırı fazla işlendi, şimdi Shanks, Teach’ten falan aşırı güçlü mü kabul edeceğiz? Bu adamlar Yonko, anketteki isimler de sağ kol. Ona göre fanlık çerçevesinden çıkıp objektif yorumlamanızı öneriyorum herkese…