Kaido'ya dalan o Luffy, Kata'ya dalsa, Kata'nın kaçınabileceğini mi düşünüyorsun ?Değil de sonuçta olay saldırıya ayak uydurmak o zamanki Luffynin snakeman'inden Kata'nın kaçınamayacağını sana düşündürten nedir?
Kaido'ya dalan o Luffy, Kata'ya dalsa, Kata'nın kaçınabileceğini mi düşünüyorsun ?Değil de sonuçta olay saldırıya ayak uydurmak o zamanki Luffynin snakeman'inden Kata'nın kaçınamayacağını sana düşündürten nedir?
Kaido gibi hepsini yemeyeceği kesin. Ben burada bak Kata, Kaido'dan iyi demeye çalışmıyorum arada bir cüsse farkı var doğal olarak Kata daha atik ama bu sonuçta bir avantaj. King çöpüyle arasındaki "dövüşme" kabiliyeti farkını gösterdim sadece. King 2 kılıcını çaldığı adamın ağzındaki kılıca yumruk atan bir adam :d Lunarian'ların en salağı hayatta kalmış şans işteKaido'ya dalan o Luffy, Kata'ya dalsa, Kata'nın kaçınabileceğini mi düşünüyorsun ?
Neyse.Kaido gibi hepsini yemeyeceği kesin. Ben burada bak Kata, Kaido'dan iyi demeye çalışmıyorum arada bir cüsse farkı var doğal olarak Kata daha atik ama bu sonuçta bir avantaj. King çöpüyle arasındaki "dövüşme" kabiliyeti farkını gösterdim sadece. King 2 kılıcını çaldığı adamın ağzındaki kılıca yumruk atan bir adam :d Lunarian'ların en salağı hayatta kalmış şans işte
Canın sağ olsunNeyse.
katılmıyorum
Dof'u koyun eden saldırıları doğrudan alıp devam ediyor. Kong Gun ada turu attırıyor Dof'a.luffy'nin en basit tekmesine yumruğuna kan veren adam kral hakili doğrudan saldırıya düşmeyecek mi? çok iyimiş
dof boş karakter zaten ben de vururum dof'u ondandır, doffy kata ve king ile aynı ligde olmadıgını çoktan kanıtladıDof'u koyun eden saldırıları doğrudan alıp devam ediyor. Kong Gun ada turu attırıyor Dof'a.
O gün gelirse hak veririm hiçbir karakter senden değerli değil.Gün gelicek bu adamın her dediği doğru çıktı acaba hak ehli mi diyeceksin.
Dof da dayanıksız değil ki. Sanji diable jumbe'yle saldırınca adam siyah armament bile kullanmadan blokluyor:dof boş karakter zaten ben de vururum dof'u ondandır, doffy kata ve king ile aynı ligde olmadıgını çoktan kanıtladı