Bi sen haklısın...Forum Mihawk vs Shanks’ta haksız olduğu gibi burada da haksız.
Mihawk Shanks’ı alır.
King de Katakuriyi alır.
Bi sen haklısın...Forum Mihawk vs Shanks’ta haksız olduğu gibi burada da haksız.
Mihawk Shanks’ı alır.
King de Katakuriyi alır.
Bak burada Burning Mochi var. Hem de dövüş içinde birkaç defa kullanıyor.King ateşli güçlere sahip. Bu durum Kata'nın moçisi için büyük bir sorun. Neticede moçi ısındıkça sütlaç gibi cıvık bir maddeye dönüşerek tüm işlevini kaybeder. King'in kazanmak için yapması gereken ortamın sıcaklığını artırmak ve Katakuri'nin cıvımasını beklemek. Böylece savaşın sonunda cıvık Katakuri terler içinde kaybeder.
Güzel bir tekniğe benziyor ama yukarıda açıkladım. Kendi ateşinde yanmıyor. Üstelik ateş olmayan yerden duman çıkmaz ancak gördüğüm kadarıyla Kata'nın ateşinden duman da çıkmıyor. Bu tekniğe yanan moçi demek yerine fırında moçi desek daha doğru olur çünkü sıcak ama yanmıyor, ıstılmış moçi.Bak burada Burning Mochi var. Hem de dövüş içinde birkaç defa kullanıyor.
İnanilmaz bir nefret seziyorum.O zaman haklısın site patlamış. King 20 kere kazanamaz çünkü.
King vs Queen veya Kaido vs Big mom gibi bi dövüş benim gözümde. İstedikleri kadar yakın olsunlar 10 saat de sürse sonuç belli.İnanilmaz bir nefret seziyorum.
Sal şu kingi caviiiiitİnanilmaz bir nefret seziyorum.
Az bir bakam dedim hala luffy me salıyor reddom hdjhdkdu seviliyorsunNe matematiği yapalım ? Kaido'dan tek yiyen Lütfü, Kata'yı dövmedi mi
Nefretin kralını görmek istiyorsan senin yorum öncesindeki yoruma bakabilirsinİnanilmaz bir nefret seziyorum.
Son savaşta. Pudding kaçırıldığında iyice belli oldu zaten.Mochi korsanlarını ne zaman göreceğiz?