Magma sıcaklığı Zoro sağa dönerek kurtuluyor.Magma sıcaklığına yakın sıcaklığa ne yapabilir? bunun garantisini verebilir misin? Yoksa kafandaki fantezileri yazıp, millete samimi değil misiniz diyeceksin yine?
Magma sıcaklığı Zoro sağa dönerek kurtuluyor.Magma sıcaklığına yakın sıcaklığa ne yapabilir? bunun garantisini verebilir misin? Yoksa kafandaki fantezileri yazıp, millete samimi değil misiniz diyeceksin yine?
Ben mecbur kaldığında kendini savunabileceğini de düşünüyorum hem meyvesiyle vücuduna yaptığı şekil değişikliği hemde koka ile. Hiç saldırı almaz diye bir şey yok tabi ama sakin kalabildiği sürece dokunulması zor bir karakter.King'in de alan saldırıları var. Sırf gözlemle kurtulamaz bu saldırılardan koka basması gerek, gayet dikkatini dağıtabilir.
Katakuri'yi zamanında Queen'e yem eden. Roger,Garp'ı Sakazuki'ye yem eden biri şunları deyince daha komik duruyor.3 atması bir şey değiştirmiyor. Zoro rakiplerini zaten en fazla o kadar kesişte yeniyor.
Sen King>=Smoothie demeye devam et.
Sana öyle gelmiş olmalı. Ayrıca Zoro seride Luffy'den sonra en fazla dövüşüne şahit olduğumuz kişi, Sanji'den çok daha uzun sahne süresine sahip o yüzden sana öyle gelmesi normal. Tayfada en zeki dövüş becerisi Luffy ve Sanji'de.Zoro’nun Savaş IQ’su serinin en iyilerinden. Sanjiden yüksektir.
Çözselerdi o zaman Luffy dövüşmüyor mu Seraphimle çözeydi ?Sana öyle gelmiş olmalı. Ayrıca Zoro seride Luffy'den sonra en fazla dövüşüne şahit olduğumuz kişi, Sanji'den çok daha uzun sahne süresine sahip o yüzden sana öyle gelmesi normal. Tayfada en zeki dövüş becerisi Luffy ve Sanji'de.
Niye sırf düz şekilde ejderha mı atacakmış? Yoksa senin işine mi öyle geliyor? Peki buna ne dersin; Germa çöpleri bile Kata'ya uyanış açtırıp, onun dikkatini bozabiliyor. King neler yapar demek ki.Magma sıcaklığı Zoro sağa dönerek kurtuluyor.
Uzun bir dövüş olur o kesin zaten. Kata yenecektir.Ben mecbur kaldığında kendini savunabileceğini de düşünüyorum hem meyvesiyle vücuduna yaptığı şekil değişikliği hemde koka ile. Hiç saldırı almaz diye bir şey yok tabi ama sakin kalabildiği sürece dokunulması zor bir karakter.
Hasar almamasına şaşırıyor ki bu gayet normal. Yeteneğini keşfetmek için uzun süreli bir mücadele etmiş filan değiller. Adam yumruğu vuruyor ve bakıyor ki herifte hasar yok bu yüzden şaşırıyor. King'in olayını çözdükten sonra herifin hiçbir olayı kalmıyor. Buna bütün Lunaria'lıların katledilmesi de en büyük delildir. Madem o kadar büyük bir ulustu o halde nasıl hepsi katledilebildi?
Kata h.hakinin ileri seviyesini kullanabilsin, o haliyle Linlin'e hayatının dövüşünü verir. Çok daha iyi dövüşçü zaten.Eko,Mansur ve Kılıçdar birleşmesinden sonra benim kafanın içi. Anasını yener miydi? @Montana @Miyata Ichiro
Niye sırf düz şekilde ejderha mı atacakmış? Yoksa senin işine mi öyle geliyor? Peki buna ne dersin; Germa çöpleri bile Kata'ya uyanış açtırıp, onun dikkatini bozabiliyor. King neler yapar demek ki.
Uzun bir dövüş olur o kesin zaten. Kata yenecektir.
@Miyata Ichiro'yla da çok konuştuk bunu. Gördüğümüz kadarıyla her yonko tayfasında bir tane kral haki kullanan kişi oluyor.
Wb= Oden ve Ace
Big Mom= Katakuri.
Kaido tarafında ne kadar onun yanında olmasa da bu misyonu Yamato'ya vermişler. Kaido'nun, Ace'i gibiydi. Wb, Ace'i KK yapmak, Kaido da Shogun yapmak istiyordu. Big Mom tayfasında da bir benzerimi Kata'ya vermişler. Tabi, Ace ve Yamato kadar potansiyel göremedik. Shanks'ta da Beckman, Teach'te ise ya Aokiji'ye böyle benzer bir misyon verir, ya da Shiryu'da çıkarsa çıkar.
King ve Marco da farklı olsun diye baya hax özellikler vermiş. Diğer komutanlardan farkını hisettiriyor bu isimler.
İşte dövüş henüz Zoro'nun, King ile dövüştüğü gibi yarım saat sürmüş değil alt tarafı hepsi bir kaç hasar atmış durumda. Baksana Zoro bile bunu kavrayamamış henüz.Çözselerdi o zaman Luffy dövüşmüyor mu Seraphimle çözeydi ?
Lucci de dövüşüyor o çözseydi halla halla