Şampiyon olamadıydı yazmıştım ama klavye azizliği.Tam aksine kadrodaki isimlere kıyasla pek şampiyonluk kazanamadılar.
Şampiyon olamadıydı yazmıştım ama klavye azizliği.Tam aksine kadrodaki isimlere kıyasla pek şampiyonluk kazanamadılar.
Red kendi kendine kurşun sıkıyor artık. Son iddia çok etkilemiş.Şampiyon olamadıydı yazmıştım ama klavye azizliği.
Şampiyon olmaya gerek yok red veya ben her an şunu yapabiliriz.Red kendi kendine kurşun sıkıyor artık. Son iddia çok etkilemiş.
Şampiyon olmaya gerek yok red veya ben her an şunu yapabiliriz.
Olmaz.Zoro bile kral haki ekleme + Enma ile yendi.Kata’nın düz kral hakiyle yenme şansı çok düşük.Kral haki patlamasıyla kendini aşması gerek.Kata kazanamaz malesef güncellenmiş haliyle gelmesi lazım.Hem sen Zoro fanı değil miydin nasıl Zoro fanısın sen düşman başına. :SMaç sonu böy olmasın da...
İbretlik mantık kurmuşsun yein ederim, ben ikna oldum.Biri kaptanın rakibi diğeri sağ kolunun rakibi aradaki farkı bilmeyenler bi zahmet öğrensinler.Ne zamandan beri luffynin rakipleri zoronunkilerden zayıf oldu?
Alakayı anlayamadık.Biri kaptanın rakibi diğeri sağ kolunun rakibi aradaki farkı bilmeyenler bi zahmet öğrensinler.Ne zamandan beri luffynin rakipleri zoronunkilerden zayıf oldu?
Zoro'yla ilgisi ne konunun? Zoro iki ismi de yener şu an.Olmaz.Zoro bile kral haki ekleme + Enma ile yendi.Kata’nın düz kral hakiyle yenme şansı çok düşük.Kral haki patlamasıyla kendini aşması gerek.Kata kazanamaz malesef güncellenmiş haliyle gelmesi lazım.Hem sen Zoro fanı değil miydin nasıl Zoro fanısın sen düşman başına. :S
Hiç şaşırtmıyorsun, tebriklerBiri kaptanın rakibi diğeri sağ kolunun rakibi aradaki farkı bilmeyenler bi zahmet öğrensinler.Ne zamandan beri luffynin rakipleri zoronunkilerden zayıf oldu?