la sana laf atmadım ki klipteki adamı benzettimNe zaman gördüysen dediğimi neyse görmüş ol evet güzelce zurnalandı
YSK'ya müracat edelim oylar tekrar sayılsınBu anketin hali ne böyle rezillik. Sizden tek bir isteğim olacak arkadaşlar. Oylar King'e!
Fetö böyle operasyonlar düzenlemedi çok pis işler dönüyor King üzerinde.Çıbanın başı @Miyata Ichiro gelmişken Law övsün sana.Yalnız çoğunluğun olduğu yerde garibanlık olmaz. Gariban aranacaksa burada, farkıyla çok sırıtıyor. King'tir. @Tiksav Lee en son King'e acıyıp bari 50e tamamlansın diye yazıyordu. :dd.d
Zoro killerden tek yemediği için saçmalık yok, killer ve apooyada tek attı zaten. Luffy, bencede tek yememesi gerekirdi. Dayanıklığına sayalım.Zoro'nun Killer'den Luffy'nin de Apo'dan tek yemesi tamamen saçmalık zaten. Böyle saçmalıklar üzerinden değerlendirme yapmakta doğru değil. Luffy Apo'ya tek atar, Zoro'da Killer'a. Mangakanın gerçek savaş izlenimi vermek için yaptığı gereksiz olaylar işte.
Apoonun zurnaya üflemesi 5 saniye Saldırıyı bütün vucuda alıyor.Vallahi benim gördüğüm 15 saniyede ayılan Luffy var ki Luffy'nin doğrudan kafasında patlıyor saldırı. Diğerinde ise 1 gece baygın yatan sabah kalktığında nerede uyandığını bilmeyen bir Zoro var. Zoro o süreçte bitkisel hayata girmiş.
@RedTeroR saolsun konuştukça kata’nın değerini arttırıyor. Biri yazmıştı doğru çıktı.bunu dediğimde 216ydı kata 219 olmuş xD
İş anketle olsaydı Lucci'nin fiziksel gücü de Akainu'dan fazla olurdu. Lütfücüler sağolsun@RedTeroR saolsun konuştukça kata’nın değerini arttırıyor. Biri yazmıştı doğru çıktı.
Page one mı bu?Zoro killerden tek yemediği için saçmalık yok, killer ve apooyada tek attı zaten. Luffy, bencede tek yememesi gerekirdi. Dayanıklığına sayalım.
Luffy, yc9a tek atamadı, apooya tek atabileceğinide sanmıyorum. G4 girerse, apooda zurnaya üfler, luffyyi baya zorlar.
Bu yatak ısıtıcının kendi fan kitlesi var. Lütfücülere ihtiyacı yok. Sorsan sağ kol dönüyor bi lütfücü onu asla kabul etmez.İş anketle olsaydı Lucci'nin fiziksel gücü de Akainu'dan fazla olurdu. Lütfücüler sağolsun