King'e Katakuri'nin %75'i kadar dövüş çizilseydi şu an reyisi hangi amiralle hangi yonkouyla karşılaştırıyorduk tahmin bile edemiyorum.
Zoro King için 2-3 power up almış yani Kata’nın düşük zorlukta alacağı adama yani.Kanadını kesmişler ne donanım varmış ne birşey ateşi yakmıyormuş bile.Ahalinin düşünceleri bunlar.King'e Katakuri'nin %75'i kadar dövüş çizilseydi şu an reyisi hangi amiralle hangi yonkouyla karşılaştırıyorduk tahmin bile edemiyorum.
Bunlar zaten Manga'da çıkanlar değil mi ? Aykırı bir şey söylenmemiş.Oyna devam.Zoro King için 2-3 power up almış yani Kata’nın düşük zorlukta alacağı adama yani.Kanadını kesmişler ne donanım varmış ne birşey ateşi yakmıyormuş bile.Ahalinin düşünceleri bunlar.
Bunlar senin için normalse Luffy savunmanı anlayabiliyorum.Bunlar zaten Manga'da çıkanlar değil mi ? Aykırı bir şey söylenmemiş.Oyna devam.
Bu adamın hakiye ihtiyacı yok Kata’nın ihtiyacı var.Zoro gibi dibinde patlarsa Kata’yı gelecek görme de kurtarmaz.Tuttu bırakmadı yaparsa geçmiş olsun.Ki zaten King silahlanma ve gözlem konusunda da sağlam.Görünmez Sanji’yi bulmuş adam bu gözlemi mükemmel.Hakisi beş para etmeyen adam Katakuri'yi yenemez.
Ehehe. Dediklerine inanıyorsan ne oluyim.Bu adamın hakiye ihtiyacı yok Kata’nın ihtiyacı var.Zoro gibi dibinde patlarsa Kata’yı gelecek görme de kurtarmaz.Tuttu bırakmadı yaparsa geçmiş olsun.Ki zaten King silahlanma ve gözlem konusunda da sağlam.Görünmez Sanji’yi bulmuş adam bu gözlemi mükemmel.
Akşam vakti elektrikler gidince mumu yaksın diye bile güvenip de mumu vermem King'e.Katakuri sinek öldürmüş deseler gider sineğe bakarım gerçekten ölmüş mü diye. Katakurinin saldırı gücü bu kadar işte.