Katakuri en güçlü sağ kol değil.Zoro,Sabo,Shiryu'dan sonra en güçlü olabilme potansiyeline sahip birisi ama.En guclu sag kol ile en zayif sag kolu kiyas ediyoruz dolayısıyla Katakuri orta alt zorlukta alıyor bu mukayeseyi
Katakuri en güçlü sağ kol değil.Zoro,Sabo,Shiryu'dan sonra en güçlü olabilme potansiyeline sahip birisi ama.En guclu sag kol ile en zayif sag kolu kiyas ediyoruz dolayısıyla Katakuri orta alt zorlukta alıyor bu mukayeseyi
Saboyu saymamistim ben Korsan sag kollari icinde karsilastirmistim ve bunu islenen en guclu sag kol olarak degistirelim muhtemelen Shiryu daha guclu olur dedigin gibiKatakuri en güçlü sağ kol değil.Zoro,Sabo,Shiryu'dan sonra en güçlü olabilme potansiyeline sahip birisi ama.
@Tiksav Lee güzel yazmışım heee bazen ben de şaşırıyorum kendime xd Yalnız şu mesajdan sonrasına biraz bakayım dedim. Birkaç sayfa boyunca reddinin yorumları okuyunca sinir katsayım arttı gece gece. Ne illet bir adamsın la sen? @RedTeroRLan Zoro'nun ömrü dövüş boyunca ezilmek, ezilmek ve daha çok ezilmekle beraber dövüşün son saniyelerinde Yeşilçam kıvamı dramayla karışık lanet dojosundan boş beleş şeyleri hatırlayıp aydınlanma yaşayarak rakiplerini tek saldırıda bitirmeyle geçmiş, hala gelmiş burada Kata dayak ata ata kaybetti goygoyu yapıyorsunuz.
Az önce 100 sayfa okudum gülmekten öldüm ya sanat eseri gibi konu.@Tiksav Lee güzel yazmışım heee bazen ben de şaşırıyorum kendime xd Yalnız şu mesajdan sonrasına biraz bakayım dedim. Birkaç sayfa boyunca reddinin yorumları okuyunca sinir katsayım arttı gece gece. Ne illet bir adamsın la sen? @RedTeroR
Adamın adı King bir kere kral hakisi tabii ki olajgklslfjksklfklsfgkldfAz önce 100 sayfa okudum gülmekten öldüm ya sanat eseri gibi konu.
Benim adım King soyadım Haki ulaannn.Adamın adı King bir kere kral hakisi tabii ki olajgklslfjksklfklsfgkldf
King kral hakiye, ben zaten king'im sana gerek yok deyip posta koymuştur.Adamın adı King bir kere kral hakisi tabii ki olajgklslfjksklfklsfgkldf
-Kral haki: Bensiz kral kanatsız tavuğa benzer mumluKing kral hakiye, ben zaten king'im sana gerek yok deyip posta koymuştur.
King'de kral haki olmaması saçma olur gerçekten. Benim düşünceme göre Oda dövüşü uzatmak istemediği için göstermedi ama kesinlikle vardır.Adamın adı King bir kere kral hakisi tabii ki olajgklslfjksklfklsfgkldf