Orada yazılan şeyi okumadın değil miÖdül konusunda Mihawk övüyorsun ama olay Croc'a gelince Jinbe bile alamıyor. Olum sizi touch blue değil Camel almaya göndermek lazım Arabistan'a bir müddet görmemem için...
Orada yazılan şeyi okumadın değil miÖdül konusunda Mihawk övüyorsun ama olay Croc'a gelince Jinbe bile alamıyor. Olum sizi touch blue değil Camel almaya göndermek lazım Arabistan'a bir müddet görmemem için...
Bana yazılanı okudum la uykudan kalktim 50 kişi mesaj yazmış her konuda ki tüm mesajları okumaya kalkarsam ooo. Ben bana yazdığına bakarım...Orada yazılan şeyi okumadın değil mi
Kardeşim, Çiğerim benim kaybettiğimiz savaş yokJinbei hachi gibi takoyaki yapar artık bundan hani yenmeyi geç pişirme işlemine geçmiş olur.
Bu aralar şerbetliyiz mermi isabet etmiyor.Kardeşim, Çiğerim benim kaybettiğimiz savaş yok
Bölüm çıksın halledeceğim.Jinbe'nin ilk ödülü 76.000.000 Belly'dir. Daha sonra ödülü 250.000.000 Belly'ye yükselmiştir. Shichibukai unvanı elinden alındıktan sonra da ödülü 400.000.000 Belly'den daha fazla bir rakama ulaşmıştır.Güncel ödülü 438.000.000 Belly'dir.
Değiştirilmesi gerekir gibi ödülü @Miyata Ichiro