Doflamingo geri döndüğünde gör sen, Oda'nın itibarını iade edeceğini düşünüyorum, fanlar çılgın atacak.Daha bunlar Dofy'nin iyi zamanları. Wano'dan sonra Zoro ile belki de Sanji ile vsleri açılacak. Bu adamın seri bitene kadar kurtuluşu yok
Dof tamamen işlenmiş bir karakter bundan sonra geri dönmesinin bir anlamı yok. Geri dönüp ne yapacak?Doflamingo geri döndüğünde gör sen, Oda'nın itibarını iade edeceğini düşünüyorum, fanlar çılgın atacak.
E.Oda karakterleri seriden çıkarmıyor, Enel hariç, işlenen hikaye sonraki olaylar için düğüm oluyor. Rob Lucci, Gekko Moriah, Crocodile en basit örnekler, Dof'un olayı da kutsallar varken bitmez.Dof tamamen işlenmiş bir karakter bundan sonra geri dönmesinin bir anlamı yok. Geri dönüp ne yapacak?
Adam kendisi söyledi zaten ''Sanırım ID'ye gidiyoruz istediğim tek şey gazete'' tarzında bir şey diyordu tam hatırlamıyorum. En fazla Kaido arc'dan sonra kapak hikayesinde görünür şaşkın bir şekilde. Adamın işlevi bitti seri içinde.
Dediğin karakterler seride tamamen işlenmemiş karakterlerdi. Pek çok şeyleri bilinmiyordu geçmişi, yaptıkları vb. Dof ise tamamen işlendi sadece kutsalların sırrı olayı ortaya çıkmadı onu da bizim tayfa çözecek muhtemelen. Adam kendisi diyor istediğim tek şey gazete diyerek. Hem bir daha ID baskını tarzı bir olay olur mu? Ben sanmam çünkü o olaydan sonra Hükümet pek çok tedbir bile almış olabilir.E.Oda karakterleri seriden çıkarmıyor, Enel hariç, işlenen hikaye sonraki olaylar için düğüm oluyor. Rob Lucci, Gekko Moriah, Crocodile en basit örnekler, Dof'un olayı da kutsallar varken bitmez.