Dof fanlarının ağlama duvarına dönmüş buralar Katakuri Doflamingo gibi alt seviye bir korsanı 5 dk da alır.
Ahahahahahah sesli güldüm tayço sen çok yaşa, saatlerdir dövmekte olduğu Luffyi alamayan Katakuri 5 dakkada çoppırı bile alamaz.Dof fanlarının ağlama duvarına dönmüş buralar Katakuri Doflamingo gibi alt seviye bir korsanı 5 dk da alır.
Biliyorum Dof fanlarına gıcıklık olsun diye yazdım.Ahahahahahah sesli güldüm tayço sen çok yaşa, saatlerdir dövmekte olduğu Luffyi alamayan Katakuri 5 dakkada çoppırı bile alamaz.
+1...Bu iste terslik var terslik,amirale vs teklif edebilecek biri neden Katadan korksun veya Katadan tek yesin ?
Aok gelmis,kalkip arkasina bile bakmio saldiriya acik bir durumda Smokerin ustunde.
Bu adam bes para etmez ezik bir korsansa bole bir durumda tek yesin ozaman,Sonucta amiral.
Jozunun ustune her gelen binebiliyor dimi?Her korsan bunu yapiyor yani.
Tamam ben Dofa uber super guclu demiyorum da.
Hep luffye yenildi diye bunlar baska bir sebebi yok.
Ankete gelirsek ulan Dof yenilmis,agzi burnu dagilmis zindana atilmis(kesn degil ama) biri.
Kata ise yeni cikmis gayet guclu super Karizmatik biri anketi tabii kazancak.
Cracker ile Luffy denk falan kapışmadı Cracker Katakuriden daha hızlı nakavt etti Luffyi. Nami olmasa çoktan ölmüştü. Luffy KK olup gelse yine Crackeri yenemez. Burada yetenek tersliği var yukarıda da yazdım. Doflamingo ama rahat geçer Crackeri. Olaya geniş bakmak lazim. Hikaye serilerinde güçlü her zaman kazanmıyor.Mangaka Dof ile sağ kol karşılaştırmasını engellemek, farkını belirtmek için Luffy'i direk Katakuri'nin önüne atmadı. Ne yaptı gitti Craker ile karşılaştırdı ve denk savaştılar. Ben buradan Dof = Craker << Katakuri çıkartıyorum. Dof ile savaşıp gelen Luffy Craker ile denk savaşıyor ama Kata karşısında düştüğü durum da ortada.
Ayrıca Dof'un da k. hakisinin (varsa) seviyesi de pek içi açıcı değil