Gönül isterki Doffy yensin oylarımız Doffy Başgana arkadaşlar.. Havuz yaptıracakmış !!!
Ölçüm yaptın mı ? Ne kadar hıza ulaşmış.G4'ü sabırsızlıkla bekliyorum. Yumruk yiyince Mingo gibi saniyede 527 km hızla uçacak mı bakalım Kata ?
Ölçüm yapılmasına gerek yok,herşey ortada,dofun uçtuğu mesafe ne kadar dı,katanın ne kadar,Allah ıcın aynı mı yani gözüken,kafasıyla yere vurup ayağa kalkmasıda ayrı,Dof umarsızca uçuyorduÖlçüm yaptın mı ? Ne kadar hıza ulaşmış.
Farkı yok.İkisi de umarsızca uçmuş işte.Ölçüm yapılmasına gerek yok,herşey ortada,dofun uçtuğu mesafe ne kadar dı,katanın ne kadar,Allah ıcın aynı mı yani gözüken,kafasıyla yere vurup ayağa kalkmasıda ayrı,Dof umarsızca uçuyordu
farkı var mesafe aynı değil,uçtuğu gibi toplanmasını da biliyorFarkı yok.İkisi de umarsızca uçmuş işte.
Doff uçunca kalkmıyor muydu ?farkı var mesafe aynı değil,uçtuğu gibi toplanmasını da biliyor
Kalkmak var kalkmak var ikiside aynımı gerçekten,kalkmayı geçtim adam daha fazla uçmaya kalmadan toplanıyor,Dof uçarken nevri dönüyordu,bu adam sakince kafasını vurarak kalkıyor,sizde farkındasınız bencede,kabullenmek zor olsa gerek bazı şeyleri,Hemde sen bana Dof uçunca kalkmıyormuydu diyorsun,toparlanmak ayrı kalkmak ayrı yaniDoff uçunca kalkmıyor muydu ?