Yemez.Dof'un yediği iç organ darbesini Kata yese töbe eder kilisede papazlık yapmaya başlar
Dof kendine acil yardım yapıyor. Ayrıca görece Kata'nın aldığı darbe daha ağır. Doflamingo'nun karın bölgesinde adam akıllı bir iz bile yokken Katakuri'nin o bölge üstünden tır geçmiş gibi duruyordu fandaş.Dof'un yediği iç organ darbesini Kata yese töbe eder kilisede papazlık yapmaya başlar
Kendisi iç organlarının yerine geçmediğini söylüyor, ki mantıklı olan da o. Bence Dof orada %35-40 arası güç kaybetti.Dof kendine acil yardım yapıyor. Ayrıca görece Kata'nın aldığı darbe daha ağır. Doflamingo'nun karın bölgesinde adam akıllı bir iz bile yokken Katakuri'nin o bölge üstünden tır geçmiş gibi duruyordu fandaş.
vuramadıktan sonra sayısı önemsiz2-3 tane Doflamingo Katakuri'yi alabilir mi diye konu açalım mı
Arttırabiliriz isteğe göre de hatta 4-5 de olur
Fandaş iç hasar o iz olmaması normal, gerçi öncelikle Snake Mod'un hasar verme oranını bilmek lazım. King kong yiyen Dof'un Kata'dan daha dayanıklı olduğunu söylemek yanlış olmaz gibi geliyor bana. Artı şu son vuruşun etkisine bakmak lazım.Dof kendine acil yardım yapıyor. Ayrıca görece Kata'nın aldığı darbe daha ağır. Doflamingo'nun karın bölgesinde adam akıllı bir iz bile yokken Katakuri'nin o bölge üstünden tır geçmiş gibi duruyordu fandaş.
Güzel konu olur Dof fanları için, Gamma yemiş Dof vs Mızraklanmış Katakuri bi düşünsünler benceKendisi iç organlarının yerine geçmediğini söylüyor, ki mantıklı olan da o. Bence Dof orada %35-40 arası güç kaybetti.
Onun dışında Dof Katakuri gibi adamlar mevzuyken kolay kazanan diye bişiy olmaz.
Dof organ yapabiliyor yalnız vizz çevirisine göre. Kata handikaplı olur ama yine yener.Güzel konu olur Dof fanları için, Gamma yemiş Dof vs Mızraklanmış Katakuri bi düşünsünler bence