Dof tarafına bakanlar iyi güzel objektif ama Gama saldırısını eklenmiyorlar, yani handikaplı Dof değilde normal Dof bu hale gelmiş olsa bizde Kata'yı önde görebilirdik. Handikap tüm denklemleri bozuyor.
Hacı handikap falan kurtarmaz artık. Kaldı ki pek umrumda olmadığı için kontrol etmedim ama @Chrollo Lucilfer ’ın dediği gibi Vizz “recover” kelimesini kullandıysa otur paşa paşa, su katma bu aşa, yersin sopa sonra, Dofizade. :SDof tarafına bakanlar iyi güzel objektif ama Gama saldırısını eklenmiyorlar, yani handikaplı Dof değilde normal Dof bu hale gelmiş olsa bizde Kata'yı önde görebilirdik. Handikap tüm denklemleri bozuyor.
Pc mi bu format atacaksın. Ben Kata diyene yok demem ama Dof diyende handi diyorsa haklısın derim. Şansları eşit olabilir. Uyanış vs uyanış. Mangada böyle şeyler görmek isterdim. Dof 10 günde gelişmiştir.Hacı handikap falan kurtarmaz artık. Kaldı ki pek umrumda olmadığı için kontrol etmedim ama @Chrollo Lucilfer ’ın dediği gibi Vizz “recover” kelimesini kullandıysa otur paşa paşa, su katma bu aşa, yersin sopa sonra, Dofizade. :S
1 ay geçmiş la 10 gün değilPc mi bu format atacaksın. Ben Kata diyene yok demem ama Dof diyende handi diyorsa haklısın derim. Şansları eşit olabilir. Uyanış vs uyanış. Mangada böyle şeyler görmek isterdim. Dof 10 günde gelişmiştir.
Dövüş sırasında Luffy'den gördüğü piton saldırısı aklına gelecek, yerden çıkardığı iplerle pitonu taklit edip gafil avlayacak xDBen sadece bir sorunun cevabını çok merak ediyorum:
Luffynin geleceği görebilen, Snakemanli haline bam güm çakan adama Doflamingo nerede yakalayıp da nasıl zarar verecek?
La hakide üstün, güçte üstün, hızda üstün ne şansı?Pc mi bu format atacaksın. Ben Kata diyene yok demem ama Dof diyende handi diyorsa haklısın derim. Şansları eşit olabilir. Uyanış vs uyanış. Mangada böyle şeyler görmek isterdim. Dof 10 günde gelişmiştir.
Elma ile armuttan ziyazde yazı fazla uzun olunca kategorilerin içerikleri biraz karıştı. Dediklerim o kategoriye uymasa bile karakter arasındaki farkı ortaya koyuyor.İyi güzel yazmışsın eline sağlık.Yanlışlar fazla ama onları belirteyim.
Hız : Snake modundaki Culverin daha hızlı ancak daha mı güçlü daha güçlü diyemezsin çünkü luffynin bu formunda vuruş gücü zayıf yılan ısırığı gibi aynı.Kas kütlesi aynı değil bir kere.Elmayla armutu kıyaslamışsın.Dof düşüyor aşağı çünkü adam havada düşsün aşağı bir zahmet hem havada hem de arka arkaya darbe alıyor çünkü.K.hakisini aşmasına gerek yok.Farkettiniz mi bilmiyorum uyanış ipleri her yönden birden fazla yerden saldırıyor.Sonunda karşılayacak illa ki.
K. Haki: Bu konuda haklısın açık şekilde önde.Fakat bu kesin kazanacağı anlamına gelmiyor.Geleceği görmeyen bir Jack mesela hiç mi birşey yapamayacak bu adama.Yada sırf gelecek görüyor diye diğer göremeyen sağ kolları yada güçlü komutanları mı yenecek.Bu olay sadece avantaj kazandırır kesin galibiyet kazandırmaz.Yani demek istediğim geleceği göremeyen ama Kata'yı alabilecek veya eşit adamlar mevcut evrende.
B.haki : Bu yanlış gayet düz luffyi uyanışla deliyor.Göğsünden koka basmasına rağmen delik deşik edip kayalara yapıştırıyor.Aynı kendi gibi kafasını eğdiriyor aşağı.
Mızrağı yediği sahnede Luffy başkası yüzünden yaralanıyor ve haliyle normalde koka ile koruyabilecekken o bölgeyi koruyamıyor.Çünkü sıyrılacak hamle yapacakken başkası yüzünden isabet alıyor.Yaralanması normal başkası olmasa koka yapar ve bu olmazdı.En azından bu kadar ağır bir yara.
Fiziksel güç : Yine elmayla armutu karşılaştırmışsın.Dof karnına tekme atıyor ama bak bakalım o tekme meyve gücü mü ? Kendi normal bacağı öz fiziksel gücüyle vuruyor.Kata gibi tam güç uyanışla hazırlıksız yakalamışken değil. Son sayıda gördük Kata tekmesiyle saldırıyı zar zor durdurabiliyor en fazla.Hadi atsın bakalım tekme boundman formuna uçuracak mı o kadar ? Öyle bir tekme atamadı çünkü etkisiz olacağını iyi biliyor olmalı.Sanki kendi bacağıyla tekme atmış gibi ikisini kıyaslayamazsın bu konuda.
Dayanıklılık: Onarma yok organların yerine yenisi gelmiyor.Giden çoktan gitti hepsi gitse ölürdü zaten.Oda Katakuri'yi de deldi diyorsun.İyi güzel de bunda eşitsizlik içeren bir durum yok.Dressrosada luffy yaralı değildi Dof yaralıydı.Burada ise ikisi de yaralı.Haliyle yaralı olmayan bir luffynin ataklarına maruz kalıpta dayanıklılık göstermiş olmuyor.İkisi de aynı durumda zaten.O açıdan onu da deldi diyerek kıyaslayabileceğin bir durum değil.Dressrosada luffy de gamma yemiş ama ölmemiş olsaydı bak o zaman kıyaslayabilirdin.Elma ile armut olmazdı bu sefer.