Doffy bunu çaya bandırır de yer. Fazlasını da kandillerde komşulara dağıtır. Tabii çiğnemesi zor olur.Amirali tek başıma indireceğim diyen adamdan sağ kolu alabilmesini beklerim ihtimali mevcut.Şu an iki tarafta kazanabilir ama Dof aynı Croco gibi geri dönüp mangaka ona tam güç gösterisi imkanı tanıdığında o zaman durum tamamen netleşecek.En az sağ kol ayarı olduğu tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde anlaşılır.
Çok çırpınıyorsun be Mw üzülüyorum bakKarşısında dünkü çocuk yok.G4 gücünde olmadığı için mızrakla vs alamaz Kata.
Doffy bunu çaya bandırır de yer. Fazlasını da kandillerde komşulara dağıtır. Tabii çiğnemesi zor olur.Amirali tek başıma indireceğim diyen adamdan sağ kolu alabilmesini beklerim ihtimali mevcut.Şu an iki tarafta kazanabilir ama Dof aynı Croco gibi geri dönüp mangaka ona tam güç gösterisi imkanı tanıdığında o zaman durum tamamen netleşecek.En az sağ kol ayarı olduğu tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde anlaşılır.
Ben bir amiral ile 5 gün kapışabileceğini düşünüyorum doğrusu. Belli bir amiral gücü olduğunu düşünmediğimden ortalama bir süre bu.O yüzden ben de meyve yerine meyve kullanımı ifadesini kullandım. Kata böyle amele bir meyveden neler çıkarmış. Daha ölümcül bir meyvesi olsa amiraldi.
Luffy'nin K hakisi de, B hakisi de Kata seviyesinde değil üstelik fiziksel gücü de de yeterli değil ama görüyorsun vs'yiDofi'nin k.hakisi Kata seviyesine gelirse ve b.hakiside onun seviyesine gelirse o zaman denk bir dövüş olur onun haricinde yenilmeye mahkum...
Luffy'nin k.hakisi ve b.hakisi o kadar iyi olmasa da g4'ün getirdiği hız ile k.haki farkını kapatıyor yine aynı şekilde b.haki avantajını yani saldırı gücünüde g4 ile kapatıyor ve Kata ile denk bir dövüş tutabiliyor...Luffy'nin K hakisi de, B hakisi de Kata seviyesinde değil üstelik fiziksel gücü de de yeterli değil ama görüyorsun vs'yi