O kafes mecburiyetten oluyor. Adam kafesin içinde tanrı bir nevi, kim yaşayacak ne yapacak kendi karar vermek için yaptı. Ne telefon çekti, ne kimse kaçabildi ne de kimse yardıma gelebildi. Kafes olmasa kaçan yardım çağıran bitmez, bu işin sonu gelmezdi.Hiç götürmemiş diyen kim. Bunun miktarı Dof'u zorlayacak kadar fazla değil. Olsa herhalde gösterirdi belirtirdi Mangaka. Bunu Law da belirtmiş Luffy de belirtmiş. Kim de sınırı varsa belirtiyor da Dof da neden belirtmiyor? Şunun mantıklı bir açıklamasını yapsana?
Siz Dof'u kendini sadece daha fazla yıpratacak ve üstüne üstlükte hiçbir avantaj sağlamayacak çok enerji yiyen bir tekniği yapmakla eşleştiriyorsunuz. Bu bana göre Dof'u gerizekalı yerine koymanın yolu. Bak kuş kafesi yapıyorum ama sizin iyiliğiniz için. Yoksa benden çok enerji yiyor haberiniz olsun. Bu kadar komik şeylerle gelmeyin yeter ki.
Kyros'un kafasını kestiği kukla yanında olunca gayet beraber savaştılar. Bence kukla kendinden uzaklaşınca kontrol ve gücü zayıflıyor. Yanında olursa gayet kafasız bile olsa kullanıyor. İplerin çok sağlam olduğu aşikar, kuklaya pamuktan kullanacağını sanmam. 2 kukla ve uyanışla aynı anda savaşsa olaylar nasıl olurdu bilemeyiz. Hatta kafes yapmasa kaç tane kukla yapardı belki. Kafesi özel kukladan yaptı. O kukla normal değildi. Diğer iki karakterin harcadığı gibi değildi.Benim gördüğüm meyve tabanlı üretim yapan karakterler sınır koymuyor kendine paramecia olanlara örnek olarak Doff, Cracker, Kata verilebilir sıkıntı çeker bir halleri olmadı meyve yönünden ama luffy bu tip bir meyve gücüyle dövüşmüyor yani G4 meyveden çok haki tabanlı bir güç. Lakin Doff kafese haki yüklüyordu dersen ona bir şey diyemem koca kafes G4 kadar haki tüketir herhalde ama kukla olayına katılmıyorum. Bence kuklaları pek güçlü değil diye tenezzül etmedi.