Dressrosa'daki gördüğümüz Dof'un, tam güçlü halindeki Dof olduğunu düşünmüyorum ben. Bu adamda fatihin hakisi vardı ama mangaka sadece silahlanmalar çarpıştığında ortaya çıkan halini gösterdi, başka bir şey göstermedi. Tabi burada mangakanın fatihin hakisini erken göstermeme isteği de var. Doflamingo Law'u hafife aldığı için Law öldürücü nitelikte darbeler vurabildi ona. Bunlar aslında fark ettiğimizden fazla etki etmiş olabilir. Daha önce hastalık ve yaşlılığın fatihin hakisini kullanmayı kısıtladığını gördük. Law'un saldırısı da Doflamingo'nun fatihin hakisinin üstün kullanımlarını uygulamasını engellemiş olabilir. Böylece Luffy ile Doflamingo sadece fiziksel dövüş yapabildiler, onda da Luffy zorla da olsa üstünlüğünü koyarak Doflamingo'yu yendi. Yani Luffy ile Law birlikte yendiler Dof'u, her ne kadar bazı kişiler Law'un atağını küçültmek isteseler de.
Ancak gene de Doflamingo'nun Katakuri'den güçlü olduğunu düşünmüyorum. Kata aşırı olan gözlemi, ortalamanın ve Doflamingonun üstünde olan silahlanması ile gene de Doflamingo'yu alır bence. Ama Doflamingo'yu da hafife almamak gerek, 2. veya 3. komutan seviyesinde bir adam bence kendisi.
Ancak gene de Doflamingo'nun Katakuri'den güçlü olduğunu düşünmüyorum. Kata aşırı olan gözlemi, ortalamanın ve Doflamingonun üstünde olan silahlanması ile gene de Doflamingo'yu alır bence. Ama Doflamingo'yu da hafife almamak gerek, 2. veya 3. komutan seviyesinde bir adam bence kendisi.