Adam akıllı haki kullanamayacak durumdaki WB diyorum adam bana nasıl vuracak diyor. Ne cevap verilir ki.Yahu Luffy ile Kata Akainu'dan çok daha hızlı zaten WB tak tak vuracak mı sanılıyor ki
Adam akıllı haki kullanamayacak durumdaki WB diyorum adam bana nasıl vuracak diyor. Ne cevap verilir ki.Yahu Luffy ile Kata Akainu'dan çok daha hızlı zaten WB tak tak vuracak mı sanılıyor ki
+1.Adamlar sanıyor ki Katakuri ile Luffy Beyazsakal'ı araya alıp yıkana kadar vuracaklar.Mangaka isterse ponpon kızlar gibi piramit yaptırsın amirallere sayısı fark yapmaz poz verirken. İki tanesi öldürmeye yeter de iki amiralin anca indireceği adamı Kata ile Luffy'nin alma ihtimali yüzde bir bile değil anasını satayım.
WB'nin zaten hakileri eskisi gibi kullanamadığı,çok dikkatsiz olduğundan bahsedildi.Luffy-Kata'nın şansı var bana göre.Adam akıllı haki kullanamayacak durumdaki WB diyorum adam bana nasıl vuracak diyor. Ne cevap verilir ki.
Öyle deme, bonibon fırlatıyor ya Katakuri. Çöplerden kurşun yiyen adam bonibonla kevgir olabilir.Wbye vurabilmenin mesele olduğundan bahsediyorum zaten.Ya saldırısını kontralayacaksın ya da dibine gireceksin.Eh dibine girene ne olduğunu gördük.Uzak menzilli saldırıları yok luffy ve katakurinin.
Kata bile yeteşemiyor luffnin hızına luffnin yeni yeteneği çok op.Öyle deme, bonibon fırlatıyor ya Katakuri. Çöplerden kurşun yiyen adam bonibonla kevgir olabilir.