Oldukça açık bir cevap olduğunu düşünüyordum o mesajın, ulaşamamış demek ki yerine.Sen Toriko yorumla bence Mahir. Bulaşma bu işlere.
Nedense destek çıkan arkadaşın Emre olması da şaşırtmadı.
Karaladigın kısma bir cevap görseydik iyiydi bu arada.
Anlıyorum.Oldukça açık bir cevap olduğunu düşünüyordum o mesajın, ulaşamamış demek ki yerine.
Neyse, diyorum ki BB Shanks'ın da Akainu'nun da ağzına vururdu lakin gerek yoktu o an için, o yüzden geri çekildi. Gücü yetmeyeceği için değil, yeri ve zamanı olmadığı için.
Şenksin Mf atarı göstermelikti zaten.Madem adama bu kadar kılsın adam ada ele geçirirken nerdeydin.Çıkıp vursaydin ağzına.Sakazuki ise delikanlı gibi kendini göstere göstere geliyorum Teach haberin olsun dedi adeta.Buna raģmen Teach topuklari kıçına vura vura tüydü.Oldukça açık bir cevap olduğunu düşünüyordum o mesajın, ulaşamamış demek ki yerine.
Neyse, diyorum ki BB Shanks'ın da Akainu'nun da ağzına vururdu lakin gerek yoktu o an için, o yüzden geri çekildi. Gücü yetmeyeceği için değil, yeri ve zamanı olmadığı için.
ÖylemiymişGomu gomu no meyvesinin efsanevi oldugu nerde geciyor?
Dof g4 de 30 km ucmustu wb hasar almaz diye bise yok katayla luffy de kolay gitmez zırh hakisi var.Zirve WB bir eliyle bunları pataklar, diğer eliyle sakesini yudumlar.
MF WB iki eliyle önce bunları döver sonra biraz sake içer, dinlenir sonra yine döver Kata ve Luffy'i.
Marineford'da WB yaşlı ve hasta hali ile nasıl öldüğünü biliyoruz. Kendini dizginlemişti nedenini de biliyoruz.Dof g4 de 30 km ucmustu wb hasar almaz diye bise yok katayla luffy de kolay gitmez zırh hakisi var.