Yonkou %50 tayfası %50 diye bir görüş var. Mom vs Craker+Smothie+Kata desen farklı olmaz.acaba katanın yerine mihawkı koysaydım anket sonucu ne olurdu
%50 çok fazla bir iddia da %40 falan mümkün.Yonkou %50 tayfası %50 diye bir görüş var. Mom vs Craker+Smothie+Kata desen farklı olmaz.
Ben 40'ın bile fazla olduğunu düşünüyorum. Ki %50 baya abartı şimdi Koca Ana'yı tüm askerleri tayfası filan yenemeyecek mi ?%50 çok fazla bir iddia da %40 falan mümkün.
Tüm tayfası deyince kulağa çok büyük bir güç varmış gibi geliyor ama o adamların %90'ı tek haki salınımına gider zaten.1 vs 15-20 gibi bir şey kalır orda da.Misal bizim tayfadan gidersek bana göre;Ben 40'ın bile fazla olduğunu düşünüyorum. Ki %50 baya abartı şimdi Koca Ana'yı tüm askerleri tayfası filan yenemeyecek mi ?
Yenemez Bigmom tek başına hepsini alır .Ben 40'ın bile fazla olduğunu düşünüyorum. Ki %50 baya abartı şimdi Koca Ana'yı tüm askerleri tayfası filan yenemeyecek mi ?
Bizim tayfadan kimse kralların hakisine bayılmaz.Tüm tayfası deyince kulağa çok büyük bir güç varmış gibi geliyor ama o adamların %90'ı tek haki salınımına gider zaten.1 vs 15-20 gibi bir şey kalır orda da.Misal bizim tayfadan gidersek bana göre;
Luffy %40
Zoro %20
Sanji%15
Geri kalanlar %25
Bu durumda baktığın zaman;
Luffy vs Zoro+Sanji===>Luffy win
Luffy vs Sanji+geri kalanlar===>Luffy win denilebilir ki buna itiraz edecek biri varsa fikrini belirtebilir.
O zaman bizim tayfa Kaido'ya boşa gidiyor demektir. Şu an Koca Ana'nın tüm tayfası bizim tayfanın tüm ittifaklarını birleştirinceki halinden daha güçlü. Tamam yonkolar güçlü falan ama bu kadar güç verilmesi de bir karaktere çok absürt olur.Yenemez Bigmom tek başına hepsini alır .