MuzluYulafEzmesi
Değişik bir görünüşü var ama hoş biri
Şapkası bağlıdır belki?Şapkası çok absürt hafif olsa rüzgardan uçar gider,rüzgarın etkileyemeyeceği kadar ağır olsa boynunu ağrıtır.Mantık aramıyorum ama bunlar da basit şeyler.Boynu bu ağrının oluşmamasını sağlayabilecek kadar kuvvetli olabilir mi ? Öyle dersin,öyle olur.Diyince oluyorsa,olanı da söylemek lazım.Söylenmiyorsa sadece olasılıkta kalır,olasılık da tartışma konusu olacaktır.Neyse artıkın.
Amande bence de aslan gibi kılıç ustası sonuçta.ne diyorsun kardeşim. Bu kadın çocuk bile yapar. Annesinin küçücük çocuklarını görmedin mi?
Aslan gibi kadın bence bu Amande.
Evlilik dediğin kendini yakmaktır zaten, evliyim ordan biliyorum
Akame kim?bu şey değil mi ya,Akame
Yok, kestiği kişi ağaç diye öyleydi. Zira kendisi meyve ile can verilmiş bir şey.Çok cool ve güzel bir kadın ya. Ilk gördüğümden beri bu ailede favorilerim arasında. Keşke daha fazla gösterilse. Bu arada bu hanımefendi lanetli kılıcı ile kestiği kişiler ölmüyordu ama kesilen yer her zaman acı veriyordu değil mi?
Randolph reis de komutan olmalıydı. Harcandı güzelim karakter.Tasarımını beğeniyorum. Bence komutanlık yakışırdı bu tasarıma. Cracker ve Smoothie'yi çıkar, Bobbin ve Amande'yi koy. Çok tatlı olurdu.
Aynen ya. En sevdiğim fodder olmuştu kendisi.Randolph reis de komutan olmalıydı. Harcandı güzelim karakter.
O da Snack yerine 4.komutan olabilirdi mesela.Randolph reis de komutan olmalıydı. Harcandı güzelim karakter.
Davşan Mifak yaRandolph reis de komutan olmalıydı. Harcandı güzelim karakter.