-Shanks- 8 May 2018 #17 Karakter çizimi çok enteresan Azda olsa gizemli bir havası var Pekte tuttuğum bir karakter olduğunu söyleyemeyeceğim Çeviri için teşekkürler Smoker
Karakter çizimi çok enteresan Azda olsa gizemli bir havası var Pekte tuttuğum bir karakter olduğunu söyleyemeyeceğim Çeviri için teşekkürler Smoker
Çörekçioğlu Luffy 8 May 2018 #18 Koca Ana korsanları gösterildiğinde çok ümitlenmiştim bu ablamızdan. Fakat ark içinde bu da pasif kaldı Çok havalı birisi gibi duruyor. Çörekçi bunu beğendi.
Koca Ana korsanları gösterildiğinde çok ümitlenmiştim bu ablamızdan. Fakat ark içinde bu da pasif kaldı Çok havalı birisi gibi duruyor. Çörekçi bunu beğendi.
Rob Lucci 8 May 2018 #19 Mihawk ile müthiş bir couple olacağını düşündüğüm karakter. Totto Land'de en sevdiğim karakterlerden biri. Tasarımı mükemmel. Asalet akıyor abladan.
Mihawk ile müthiş bir couple olacağını düşündüğüm karakter. Totto Land'de en sevdiğim karakterlerden biri. Tasarımı mükemmel. Asalet akıyor abladan.
Sesshomaru 8 May 2018 #20 Beklentim büyüktü de mangaka gereksiz G66 yı göstermeye karar verdi Neyse eline sağlık.